O Kit Harington στην έκτη σεζόν του Game of Thrones;

Το τελευταίο διάστημα οι ελπίδες των φαν του Game of Thrones είχαν αναζωπυρωθεί καθώς υπήρχαν πλέον αρκετές αναφορές με υπαινιγμούς πως ο Jon Snow ίσως να μην είναι απλά ζωντανός αλλά ο χαρακτήρας να μετέχει στην έκτη σεζόν της σειράς του HBO.

 


Article featured image
Article featured image

Θυμίζουμε πως ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Kit Harington δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από μερίδα των αδελφών του στη Νυχτερινή Φρουρά. Στο δε τελευταίο πλάνο που είδαμε, ο Snow φαινόταν νεκρός.

Τώρα όμως η ιστοσελίδα Watchers on the Wall φαίνεται πως έχει ισχυρούς λόγους να πιστεύει πως ο Harington μετέχει γυρίσματα για τα επεισόδια της 6ης σεζόν. Συγκεκριμένα εθεάθη στην περιοχή Saintfield της Βόρειας Ιρλανδίας να παίρνει μέρος σε μια μάχη που γυρίζεται μεταξύ των Boltons, των Wildings, των Umbers κα. Ή μάλλον για την ακρίβεια στη μάχη παίρνει μέρος ο Jon Snow ενώ ο ηθοποιός στη συνέχεια εμφανίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή με τον συμπρωταγωνιστή Iwan Rheon, κατά Game of Thrones δηλ. Ramsay.

Η νέα αυτή είδηση, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο όλα εκείνα τα σενάρια που θέλουν τον Snow να έχει επιστρέψει στον κόσμο των ζωντανών με τη βοήθεια της Melisandre και του Θεού του Φωτός ή ακόμη και το ενδεχόμενο ο Snow να είναι warg και να κατάφερε τη στιγμή της δολοφονίας του να περάσει το πνεύμα του στον ανταρόλυκό του τον Ghost.

Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν όλα αυτά ευσταθούν και πολύ περισσότερο όταν οι παραγωγοί της σειράς δηλώνουν πως ο ήρωας είναι «πιο νεκρός και από νεκρός» (deadlier than dead)...Βέβαια, όσο αυξάνουν οι «εμφανίσεις» του Harington η εκδοχή αυτή που θέλει να προωθήσει το HBO φαντάζει όλο και πιο αδύναμη. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ