Το νέο πρόγραμμα του Ράδιο Πρώτο [με αφορμή τα 25χρονα]

Το Ράδιο Πρώτο κλείνει 25 χρόνια και ανανεώνει το πρόγραμμά του με την είσοδο καινούργιων προσώπων αλλά και με δυνατούς συνδυασμούς ραδιοφωνικών παραγωγών!

 


Article featured image
Article featured image

Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από τον Λάζαρο Μαύρο, σκιαγραφώντας την επικαιρότητα, ενώ στην συνέχεια θα κάνουν την είσοδο τους ο Λούης Πατσαλίδης με την Κριστιάνα Γεωργίου και την Τζώρτζια Παναγή, έτοιμοι να ζυγιστούν, από τις 14 Σεπτεμβρίου!

Ακολούθως, η Κατερίνα Χριστοφίδου αναλαμβάνει τα ινία και τα βγάζει όλα στο φως με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ ακολουθούν τα φιλαράκια, Ζαχαρίας, Μαρία & Friends, με τους Ζαχαρία Φιλιππίδη και Μαρία Κάνθερ.

Για το απογευματάκι παίζουν «Κουβέντες... και νότες λαϊκές» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, ενώ δίνει σκυτάλη στις «ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ», Ρούλα Γεωργιάδου και Σύλια Ιωαννίδου, από τις 6 μέχρι τις 8. Όταν βραδιάσει για τα καλά η Πέννυ Φοινίρη συνεχίζει μέχρι «Αργά», ενώ για τους ξενύχτηδες ακολουθεί ο Ανδρέας Χρυσάνθου με το «Ραδιοφωνικό Ξενύχτι».

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί αφού το Σαββατοκύριακο η παρέα μεγαλώνει και πίσω από το μικρόφωνο βρίσκονται Στέλιος Χιώτης, Γιώργος Καραμπατάκης, Άντρη Βωνιάτη, Ρούλα Ζαχαρία και τις Κυριακές φυσικά και μετά από 25 χρόνια, πιστός στο ραντεβού του ο Δημήτρης Καλλέργης με «Της Κυριακής το κάγκελο», έχοντας πλέον στη συντροφιά του τη Γεωργία Αναστασίου. 25 χρόνια ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδιος παραγωγός, ίδιος τίτλος.

Από τον κόσμο που το ακολουθεί πιστά από επιλογή και όχι από επιβολή, το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ είναι χρόνια τώρα στην κορυφή, κάνοντας το χρόνο φίλο!

Μείνετε συντονισμένοι στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, ψυχαγωγία και αθλητισμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ