Βελτιώστε την μπαταρία του iPhone [ 8 απλές κινήσεις]

Όποιοι έχουν iPhone, θα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει να κυκλοφορείς με τον φορτιστή στην τσέπη, την τσάντα ή το αυτοκίνητο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από την μπαταρία του, η οποία δεν φημίζεται για τη δύναμη της.

Πριν από μερικές ημέρες, η Apple, ανακοίνωσε τα νέα προϊόντα της και μία από τις δηλώσεις που έκανε ήταν ότι με το νέο software θα βελτιωθεί και ο χρόνος ζωή της μπαταρίας των κινητών.

Αναμένοντας, λοιπόν, τις νέες κυκλοφορίες σας προτείνουμε 8 απλούς τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή του κινητού σας.

 

1. Χαμηλώστε την φωτεινότητα της οθόνης σας

gym watching

Μία απλή και αποτελεσματική λύση.

 

2. Κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Θυμάστε που είχατε ανοίξει το Instagram χτες το βράδυ πριν κοιμηθείτε για να χαζέψετε; Όσο το αφήνετε ανοιχτό σας «τρώει» την μπαταρία, αφού ακόμα κι αν δεν έχετε αυτήν την εφαρμογή μπροστά σας συνεχίζει να λειτουργεί. Πατήστε δύο φορές το κεντρικό κουμπί και κλείστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε.

 

3. Τακτοποιήστε τις ρυθμίσεις σας

iphone

Αν βλέπετε ότι η μπαταρία σας έχει μόνο λίγη ώρα ζωής ακόμα, μπορείτε να κάνετε μερικές κινήσεις για να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο ακόμα. Μπορείτε να κλείσετε το wifi, να βάλετε το κινητό σας σε «λειτουργία πτήσης» ή να απενεργοποιήσετε το αυτόματο update από μερικές εφαρμογές σας.

 

4. Ρυθμίστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας

Πολλές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε θα σας ζητήσουν να κάνουν χρήση της τοποθεσίας σας και εάν απαντήσετε θετικά, και αυτό μπορεί να εξαντλήσει μεγάλο μέρος από την μπαταρία σας. Για να το απενεργοποιήσετε μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες Τοποθεσίας.

 

5. Περιορίστε τις ειδοποιήσεις

Εάν στο κινητό σας, σας έρχονται συνέχεια ειδοποιήσεις, το οποίο σημαίνει ότι κάθε φορά το κινητό σας φωτίζει, δονείται ή κάνει θόρυβο, αυτό σημαίνει ότι καταναλώνει και μπαταρία. Μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις> Ειδοποιήσεις και να απενεργοποιήσετε κάποιες ή και όλες.

 

6. Προμηθευτείτε τον σωστό φορτιστή

Και όταν λέμε τον σωστό φορτιστή, εννοούμε έναν κανονικό Apple φορτιστή και όχι μία απομίμηση.

 

7. Αγοράστε μία εξωτερική μπαταρία

Εάν το κινητό σας επιμένει να μην ανταποκρίνεται σε τίποτα από τα παραπάνω σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να το κρατήσετε «ζωντανό». Στα καταστήματα και στο διαδίκτυο θα βρείτε εξωτερικές μπαταρίες και άλλα gadget για να φορτίσετε το κινητό σας ακόμα κι αν δεν έχετε πρίζα κοντά.

 

8. Να είστε προσεκτικοί με τις εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία σας

Ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πολύ μπαταρία μπορείτε να το δείτε εάν πάτε στις ρυθμίσεις, στην χρήση και συγκεκριμένα στην χρήση της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ποιες μπορείτε να κλείσετε ώστε να εξοικονομήσετε λίγη μπαταρία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ