Σεμινάριο για πράσινα δωμάτια

H «Greenway Industries Ltd» αποκλειστική αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ZinCo στην Κύπρο, συνδιοργανώνει σεμινάριο με την Οικολογική Κίνηση με θέμα «ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ -   ανθεκτικές και τεχνικά άρτιες λύσεις». 

 


Article featured image
Article featured image

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καλλιπόλεως 75, τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 (ώρα προσέλευσης 17:30) με κύριο ομιλητή τον Κύριο Karl-Heizn Braun, Γενικό Διευθυντής Εξαγωγών της  ZinCo.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ZinCo δραστηριοποιείται στον τομέα της εναλλακτικής και οικολογικής τεχνολογίας. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από εξειδικευμένα υλικά και συστήματα κατασκευής Πράσινων Δωματίων, που συνδυάζουν την ελαφριά κατασκευή και τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών, διασφαλίζοντας άριστη αποστράγγιση με στόχο την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και η πολυετής πείρα της ZinCo εξασφαλίζει τα εχέγγυα για άριστη κατασκευή και υγιή ανάπτυξη του πρασίνου, προσαρμοσμένης στις μεσογειακές κλιματικές συνθήκες και εγγυώνται τη βέλτιστη περιβαλλοντική και ενεργειακή απόδοση των Πράσινων Δωμάτων σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και τις τάσεις του περιβαλλοντικού-οικολογικού σχεδιασμού.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κρατήσουν θέση, τηλεφωνώντας στο 22446731 ή στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο: info@greenwayindustries.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ