Τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ λανσάρει τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών της με το όνομα GRÖNSAKSBULLAR.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό είναι το πρώτο βήμα στην αποστολή της να προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία υγιεινών και πιο βιώσιμων διατροφικών επιλογών.

Τα κεφτεδάκια λαχανικών περιέχουν μόνο λαχανικά και έχουν μικρότερη επίπτωση στο περιβάλλον αφού έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Αυτή η καινοτομία είναι κάτι που ταιριάζει με το ευρύτερο όραμα της ΙΚΕΑ, δηλαδή τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής.

Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το φαγητό, τη θρεπτική του αξία, αλλά και την ευκαιρία κοινωνικοποίησης που προσφέρει. Εκατομμύρια φωτογραφίες φαγητών και ανθρώπων που τρώνε μαζί κάνουν το γύρο των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και είναι φανερό ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το αν το φαγητό που τρώνε προέρχεται από αξιόπιστες και βιώσιμες πηγές.

Επιπλέον, το ανανεωμένο και μεγαλύτερο εστιατόριο ΙΚΕΑ βελτιώνει την εμπειρία του φαγητού και δίνει τη δυνατότητα για μια όμορφη οικογενειακή έξοδο.

Τα νέα κεφτεδάκια λαχανικών είναι μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή, αφού τα μεγάλα κομμάτια λαχανικών και το ψηλό επίπεδο πρωτεϊνών που περιέχουν τα κάνουν ιδανικά ως κυρίως γεύμα.

Τα κεφτεδάκια λαχανικών είναι διαθέσιμα τόσο στο εστιατόριο ΙΚΕΑ όσο και στη Σουηδική αγορά τροφίμων.

Μάθετε περισσότερα για τις νέες προσθήκες στο μενού του εστιατορίου ΙΚΕΑ εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ