Εργαζόμενοι στην ΑΗΚ δηλητηριάζουν γάτες

Στον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό Βασιλικού της ΑΗΚ γίνονται πολλές δηλητηριάσεις γάτων και οι Οικολόγοι το καταγγέλουν και εκφράζουν απέχθεια. 


Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λάρνακας εκφράζει δημόσια «την απογοήτευση και απέχθεια της για τα γεγονότα που έγιναν στον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό Βασιλικού της ΑΗΚ και έχουν να κάνουν με δηλητηριάσεις γάτων».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο επαρχιακό γραφείο Οικολόγων Λάρνακας, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου τοποθετήθηκαν ποσότητες δηλητηρίων σε διάφορα σημεία του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού, με σκοπό την εξόντωση γάτων. Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών άγνωστος αριθμός γάτων έχει δηλητηριαστεί.

Δυστυχώς, αναφέρουν οι Οικολόγοι, με επιστολή  του ο Διευθυντής του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Αλέξης Μιχαήλ παραδέχτηκε τα γεγονότα και καταδίκασε ως εγκληματικές αυτές τις συμπεριφορές.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θεωρεί ότι ένας οργανισμός όπως η ΑΗΚ δεν μπορεί να παραδέχεται ότι υπάρχουν ανάμεσα στο προσωπικό της εγκληματίες και να αδυνατεί να τους εντοπίσει ώστε να τιμωρηθούν για την πράξη τους.

«Ζητάμε πλέον δημόσια την πλήρη διερεύνηση της φοβερής και εγκληματικής αυτής πράξης  και να αναζητηθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν».


Σχετικα

«Η Σούζαν Ίτον τα ‘θελε και τα ‘παθε. Προκαλούσε»

«Πρέπει να ξέρω ρωσικά ενώ είμαι Κύπρια και δουλεύω στον τόπο μου;»

Τι συμβαίνει τελικά με τον Ερτογάν;

Ένα νέο αφαιρετικό installation κοσμεί, από χθες, το Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά

Βίντεο από τις περιοχές Κινέτα και Μάτι πριν και μετά τη φονική πυρκαγιά

Τι έχουν πάθει όλοι (σε Κύπρο και Ελλάδα) με τους Florence and the Machine;