Τι ηλικία έχουν τα άτομα που κυριαρχούν στις σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Η ιστοσελίδα ΟkCupid.com, έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών στον πλανήτη με δεκάδες εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, άνδρες και γυναίκες.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας εκ των ιδρυτών της, ο Christian Rudder, αρέσκεται πολύ στη μελέτη των στοιχείων που προκύπτουν από τις συμπεριφορές των χρηστών της ιστοσελίδας και όλα του τα συμπεράσματα τα συγκέντρωσε σε ένα βιβλίο που τιτλοφορείται «Dataclysm: Love, Sex, Race, and Identity».

Ο Christian Rudder λοιπόν, ασχολήθηκε και μελέτησε τα στοιχεία χιλιάδων χρηστών του και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε με τον κόσμο τις ηλικίες που κυριαρχούν στις σεξουαλικές φαντασιώσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη οι γυναίκες στα 20 τους προτιμούν τους άνδρες μόλις ένα ή δύο χρόνια μεγαλύτερους από τη δική τους ηλικία. Οι γυναίκες που είναι μεταξύ 30 και 40 εμφάνισαν μια μικρή απόκλιση μεταξύ 2 και 3 ετών προς τα κάτω. Οι 40+ έριξαν το μέσο όρο ηλικίας έως και 7 χρόνια. Οι γυναίκες που είχαν περάσει τα 50, δείχνουν κατά μέσο όρο προτίμηση στους άντρες 46 ετών.

Οι άντρες 20 ετών θέλουν γυναίκες 20 ετών. Άντρες 23 ετών θέλουν γυναίκες 21 ετών και άντρες 26 ετών θέλουν γυναίκες 22 ετών. Από τα 28 μέχρι τα 36 όλοι δηλώνουν και πάλι πως η ερωτικά ποθητή γυναίκα είναι αυτή που είναι 20 ετών. Από τα 36 μέχρι τα 47 οι άντρες διαλέγουν και πάλι μεταξύ 20 και 23 και στα 48 έως 50 επιστρέφουν στις 20άρες.

Από τα 20 έως τα 50, κανένας άντρας του ΟkCupid δεν επέλεξε γυναίκα πάνω από 23 ετών ενώ η μόνη ηλικία που απέφερε μέσο όρο τα 24 ήταν οι άντρες 46 ετών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ