Αρχίζουν τα Ιεροκήπεια στη Γεροσκήπου

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του Δήμου Γεροσκήπου για την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπεια», που πραγματοποιούνται φέτος για 21η κατά συνέχεια χρονιά.

 


Article featured image
Article featured image

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες αποτελούν την κορωνίδα της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν από τις 11 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Όμορφη Πόλη», ένα αφιέρωμα στα 90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης.

Ο Βασίλης Λέκκας, το Μουσικό Σχήμα του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου και το Μουσικό Λύκειο Πάφου, υπό τη διεύθυνση του Σωκράτη Τερπίζη, θα παρουσιάσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις των «Ιεροκηπείων» θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα, 12 Σεπτεμβρίου (19.00), με τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Figura Nova», στη Δημοτική Πινακοθήκη Γεροσκήπου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνών «Πήγασος».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ