H Παφίτισσα που τίμησε ο ίδιος ο Ντεϊβιντ Κάμερον

Η τιμή που έκανε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέϊβιντ Κάμερον στην Παφίτισσα Δέσπω Πενταρά, μόνιμη κάτοικο Λονδίνου τον τελευταίο καιρό, βραβεύοντάς την για τον μήνα Σεπτέμβριο για την εθελοντική προσφορά και δράση της, θεωρείται σίγουρα μεγάλη αναγνώριση.

 


Article featured image
Article featured image

Η συγκεκριμένη διάκριση που έλαβε η Δέσπω Πενταρά θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για κάποιον αφού προέρχεται απευθείας από τον Πρωθυπουργό της χώρας και αυτό από μόνο του δίνει άλλη αξία και διάσταση στην αναγνώριση.


Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται τις πλείστες των περιπτώσεων σε επώνυμες προσωπικότητες της χώρας και κυρίως οικονομικούς, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες ενώ αποτελεί για τους Βρετανούς σημείο αναφοράς.


Η Δέσπω Πενταρά η οποία ζει στο Λονδίνο με τον Σκοτσέζο σύζυγό της είναι θυγατέρα του γνωστού Παφίτη Γιώργου Πενταρά. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου στην Ουγγαρία στο οποίο αποφοίτησε ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ακολούθως έκανε Μεταπτυχιακό στην Γλασκόβη στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Σήμερα εργάζεται στο Λονδίνο ως προγραμματιστής και τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

 


Πηγή: Pafos Press

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Καιρός: Μικρό διάλειμμα με καλοκαιρινές μπόρες

Article featured image

Τα αρχαία δάση χρειάστηκαν 100.000 χρόνια για να ανακάμψουν από μια υπερθέρμανση παρόμοια με τη σημερινή

Article featured image

Εργάτες που ανακαίνιζαν σπίτι, βρήκαν θησαυρό 9 εκατ. ευρώ κρυμμένο στους τοίχους του