H Παφίτισσα που τίμησε ο ίδιος ο Ντεϊβιντ Κάμερον

Η τιμή που έκανε ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ντέϊβιντ Κάμερον στην Παφίτισσα Δέσπω Πενταρά, μόνιμη κάτοικο Λονδίνου τον τελευταίο καιρό, βραβεύοντάς την για τον μήνα Σεπτέμβριο για την εθελοντική προσφορά και δράση της, θεωρείται σίγουρα μεγάλη αναγνώριση.

 


Article featured image
Article featured image

Η συγκεκριμένη διάκριση που έλαβε η Δέσπω Πενταρά θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για κάποιον αφού προέρχεται απευθείας από τον Πρωθυπουργό της χώρας και αυτό από μόνο του δίνει άλλη αξία και διάσταση στην αναγνώριση.


Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται τις πλείστες των περιπτώσεων σε επώνυμες προσωπικότητες της χώρας και κυρίως οικονομικούς, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες ενώ αποτελεί για τους Βρετανούς σημείο αναφοράς.


Η Δέσπω Πενταρά η οποία ζει στο Λονδίνο με τον Σκοτσέζο σύζυγό της είναι θυγατέρα του γνωστού Παφίτη Γιώργου Πενταρά. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου στην Ουγγαρία στο οποίο αποφοίτησε ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και ακολούθως έκανε Μεταπτυχιακό στην Γλασκόβη στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Σήμερα εργάζεται στο Λονδίνο ως προγραμματιστής και τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

 


Πηγή: Pafos Press

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ