Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής, έπαιρνε κοκαΐνη

Ένα νέο βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που αναμένεται να συζητηθεί.

 


Article featured image
Article featured image

Το βιβλίο έχει ως τίτλο «Η απόλυτη έκσταση: Ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ» και σε αυτό, ο δημοσιογράφος Νόρμαν Ολερ, υποστηρίζει ξεκάθαρα πως ο Χίτλερ ήταν ένας ναρκομανής.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι μετά την επίθεση εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης ο «Φύρερ έχανε σταδιακά την επαφή με την πραγματικότητα εξαιτίας των ναρκωτικών».

Τα συμπεράσματα του Ολερ εδράζονται στις ιατρικές καρτέλες του γιατρού που κούραρε τον Χίτλερ.

Σύμφωνα με αυτές, ο προσωπικός γιατρός του Αδόλφου τού έκανε ενέσεις οι οποίες περιείχαν ένα κοκτέιλ ουσιών: Eukodal, το οποίο είναι παράγωγο της μορφίνης και απαλύνει τον πόνο, Eupaverin, που είναι σπασμολυτικό, και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Ο γιατρός Οτο Μορέλ κρατούσε αναλυτικά αρχεία των ενέσεων και των φαρμάκων που χορηγούσε στον Χίτλερ, ανάμεσα στα οποία ήταν διάφορες ορμόνες, ακόμη και σεξουαλικής διέγερσης, όταν ήταν μαζί του η Εύα Μπράουν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ο δημοσιογράφος ασχολήθηκε και με τη γενικότερη χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά το Τρίτο Ράιχ.

Όπως έχει καταγραφεί και σε άλλα βιβλία, το ναρκωτικό που ήταν ευρέως διαδεδομένο ήταν το Pervitin, το οποίο έγινε διάσημο και μέσα από τις επιστολές που έστελνε ο νεαρός τότε στρατιώτης Χάινριχ Μπελ στους γονείς του, ζητώντας τους να του εξασφαλίσουν κάποια δόση από το θαυματουργό αυτό φάρμακο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ