Το νέο μενού του εστιατορίου MANGIA

Νέες εμπειρίες γεύσεων, προσφέρει στους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας, το εστιατόριο MANGIA.

 


Article featured image
Article featured image

Το μενού περιλαμβάνει νέες προτάσεις σε ορεκτικά, σαλάτες, ριζότο, πάστα, πίτσα, μεμονωμένες επιλογές σε ψάρι και κρέας καθώς και επιδόρπια.

Το μενού του MANGIA υπογράφει και πάλι, ο σεφ Κομνηνός Μουφλουζέλης, με πείρα σε τρία βραβευμένα με Michelin Star εστιατόρια.

Με σεβασμό στην ιταλική κουζίνα, ο σεφ Κομνηνός, αξιοποιεί φρέσκιες και ποιοτικές πρώτες ύλες για να προσφέρει ενδιαφέρουσες γεύσεις που συναρπάζουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στο MANGIA, η πίτσα έχει την τιμητική της, χάρη στον Ναπολετάνο pizzaiolo Maurizio Anacleria.  Με εικοσαετή εμπειρία σε πιτσαρίες στη Νάπολι, ο Maurizio δημιουργεί με μαεστρία, μπροστά τα μάτια σας, αυθεντικές ιταλικές πίτσες σε παραδοσιακό ιταλικό ξυλόφουρνο. Με επίλεκτα ιταλικά υλικά, από το αλεύρι μέχρι και τις ντομάτες ο pizzaiolo Maurizio βάζει τα μυστικά της ιταλικής παράδοσης στο πιάτο σας.

Ανανεωμένη είναι και η λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει μια σειρά εκλεκτών οίνων από διεθνείς αμπελώνες, τα οποία ολοκληρώνουν την απολαυστική εμπειρία του MANGIA.

Το MANGIA βρίσκεται στην οδό Βεργίνας στη Λευκωσία, απέναντι από το The Mall of Cyprus.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22 461610.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ