Κλειστοί δρόμοι λόγω βαριάς χιονόπτωσης

Δυνατοί άνεμοι, βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες και χιονόπτωση συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι στην περιοχή Τροόδους.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία Κύπρου, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Κάρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι κλειστοί για όλα τα οχήματα.

Επίσης, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Λεμύθου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Προτρέπονται επίσης, πριν από κάθε διακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσα από τη σελίδα της Αστυνομίας στο διαδίκτυο, τους λογαριασμούς της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, goole+), ή την εφαρμογή της Αστυνομίας, για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ