Στο «Mi Armario» γεμίζεις (κι αδειάζεις) τη ντουλάπα σου

Το «Mi Armario» είναι ένα διαδικτυακό κατάστημα, που άνοιξε το Δεκέμβριο και απευθύνεται σε όσους θέλουν να γεμίσουν τη ντουλάπα τους, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να την αδειάσουν.

 


Article featured image
Article featured image

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη, η ιδιοκτήτρια του Online Shop, είχε μια ωραία και μοναδική ιδέα, την οποία και υλοποίησε.

Όσοι έχουν παλιά κομμάτια ρούχων ή κοσμημάτων στη ντουλάπα τους, που δεν τα χρειάζονται πια, μπορούν να τα πάρουν στην Εύη, η όποια θα διαλέξει τα πιο μοναδικά και θα τα συμπεριλάβει στη συλλογή του «Mi Armario». Όταν τα κομμάτια αυτά πουληθούν, οι ιδιοκτήτες τους θα πάρουν το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί.  

Το «Mi Armario» είναι ισπανική λέξη και σημαίνει «Η ντουλάπα μου». Στη ντουλάπα της Εύης λοιπόν, μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση (μερικά από αυτά δεν έχουν καν φορεθεί) ή και Vintage ρούχα από δεκαετίες του 80’, του 70’ και του 60’.  

Υπάρχει επίσης μια τεράστια συλλογή από καινούρια και μεταχειρισμένα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, δακτυλίδια, γυαλιά ηλίου καθώς και τσάντες.  

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με την Εύη, είτε για να αγοράσεις κάποιο από τα μοναδικά κομμάτια της, είτε για να της πουλήσεις κάποια απ’ τα δικά σου, τηλεφώνησε στο 96661721, ή στείλε μήνυμα ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ