Πάμε Στασικράτους ξανά

Αν είσαι λάτρης του καλού κρασιού, μάθε πως έχουμε κάτι καλό να σου προτείνουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Η οδός Στασικράτους απέκτησε πρόσφατα ένα νέο μαγαζί, κατάλληλο για γνήσιους οινοφίλους.

Πρόκειται για το «Artigiano Espresso & Wine Bar», ένα μαγαζάκι που εδώ και κάποιες βδομάδες δίνει σε Πρωτευουσιάνους και μη τη δυνατότητα να γευτούν 80 διαφορετικά κρασιά, από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Νέο Κόσμο.

Το βράδυ μπορείς να συνοδεύσεις το κρασί σου με ένα από τα platter του καταστήματος και να διαλέξεις αν θέλεις να περιέχει τυριά, αλλαντικά ή φρούτα.

Εκτός από καλό κρασί, στο νέο μαγαζάκι, το οποίο είναι ανοικτό καθημερινά από τις 07.00 το πρωί μέχρι και τις 02.00 τα ξημερώματα, θα βρεις όλων των ειδών καφέδες, όπως Espresso, Cappuccino, Latte, ακόμη και κυπριακό.

Τον καφέ σου μπορείς να το συνδυάσεις, με ένα από τα σπιτικά σάντουιτς, μέσα σε τσιαπάτα, που κατασκευάζει το μαγαζί, ή με ένα από τα σπιτικά κουλούρια Θεσσαλονίκης (γεμιστό ή σκέτο).

Υπάρχουν επίσης σπιτικές τυρόπιτες, σπανακόπιτες, μηλόπιτες, καθώς και cocktail burgers, τα οποία είναι φτιαγμένα με 100% βοδινό κιμά.  

Αν ψάχνεις κάτι για να σου γλυκάνει τον ουρανίσκο, μάθε πως το Artigiano, φτιάχνει με φρέσκα υλικά εξαιρετικά cakes, μεταξύ των οποίων carrot cake, lava cake και red velvet.

Για κρατήσεις: 22315131

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ