Βίντεο με «τα ψηλότερα σπίτια της Μεσογείου» στη Λεμεσό

Διαφημίζεται ως «ο υψηλότερος οικιστικός παραθαλάσσιος πύργος στη Μεσόγειο» και η κατασκευή του αρχίζει εντός των πρώτων μηνών του 2016.

 


Article featured image
Article featured image

Το έργο με την εμπορική επωνυμία «ONE», του οποίου η πολεοδομική άδεια έχει χορηγηθεί, αποτελεί «μία από τις  μεγαλύτερες επενδύσεις που γίνονται στην Κύπρο».

«Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή έργα στην Ευρώπη, αλλά και το υψηλότερο οικιστικό κτήριο σε παραλιακό μέτωπο στη Μεσόγειο, πρόκειται να κατασκευάσει η εταιρεία Pafilia στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το έργο είναι εμβληματικό για την Κύπρο, καθώς αλλάζει την εικόνα της Λεμεσού, ενισχύει τον ρόλο της χώρας ως προορισμού ξένων επενδυτών, αλλά και τοποθετεί το νησί στον διεθνή χάρτη του τομέα των πολυτελών ακινήτων που απευθύνονται σε εύρωστους αγοραστές»

Το ΟΝΕ θα υψώνεται σε 37 ορόφους και ύψος περίπου 170 μέτρων από το έδαφος στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου. Στο ισόγειο θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα και εστιατόριο, καθώς και επιβλητική αίθουσα υποδοχής (Residential Lobby).

 

Το έργο αποτελείται από 84 πολυτελή διαμερίσματα, με 3 διαμερίσματα ανά όροφο των 2 ή 3 υπνοδωματίων, διώροφα διαμερίσματα στα πιο ψηλά δώματα και κορυφαίο το ρετιρέ τριών ορόφων στο πιο ψηλό σημείο του κτηρίου με ιδιωτική πισίνα.

Παράλληλα στο ΟΝΕ θα υπάρχει γυμναστήριο, SPA με ειδικούς χώρους θεραπείας, αίθουσα συνεδριάσεων, πισίνα, αίθουσα πολλαπλής χρήσης και σειρά υπηρεσιών που παρέχονται σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Στο ισόγειο θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα και εστιατόριο, καθώς και επιβλητική αίθουσα υποδοχής (Residential Lobby).

Δείτε το πρόμο - βίντεο:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ