Δημιουργήθηκε σελίδα για Κύπριους streamers και gamers

Ένας παθιασμένος Κύπριος gamer δημιούργησε μια φεϊζμπουκική σελίδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε Κύπριους «Streamers» και σε άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν «Streams».

 


Article featured image
Article featured image

Ο 32χρονος Ανδρέας Βατής από τη Λευκωσία, πατέρας ενός μωρού κοριτσιού και σύντομα κι ενός αγοριού, δηλώνει πως γεννήθηκε με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι.

«Πιστεύουμε ότι οι Κύπριοι streamers δυστυχώς δεν έχουν την πρέπουσα βοήθεια για να εξελιχτούν. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε αυτή τη σελίδα και με κάθε εφικτό μέσο που διαθέτουμε, να προωθήσουμε αυτή τη νέα τάση που είναι πολύ εξελιγμένη στο εξωτερικό και στην Κύπρο μας».

Κύριο μέλημα της σελίδας είναι να διαμορφώσει μια διαδικτυακή κοινότητα από Κύπριους streamers αλλά και gamers οι οποίοι θέλουν να προωθήσουν αποκλειστικά άλλους Κύπριους streamers.

«Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην κοινότητα μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να αναρτήσουμε τις ώρες/πρόγραμμα του Stream καθώς και τα παιχνίδια. Επίσης θα παρέχουμε το λογότυπο της κοινότητας το οποίο θα μας εκπροσωπεί στο Stream τους».

Κάθε εβδομάδα ένας Streamer θα επιλέγεται τυχαία και θα προωθείται από τη σελίδα, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γράφουν ότι έχει σχέση με gaming αλλά και ότι βοήθεια θέλουμε σχετικά με το set-up ή ρυθμίσεις του stream.

«Το μότο μας έιναι: Support your own το οποίο έχει τεράστια σημασία για εμάς αλλά και για εσάς. Ας ενωθούμε λοιπόν και ας φτιάξουμε κάτι όμορφο και δημιουργικό για αυτό που τόσο αγαπάμε ... το Gaming».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ