Για λουκουμάδες... που;

Η μέρα το ‘χει και εμείς αναζητούμε με μανία μέρη για να απολαύσουμε ζουμερούς και λαχταριστούς λουκουμάδες.

 


Article featured image
Article featured image

Θεοφάνια και λουκουμάδες πάνε μαζί και αυτό είναι μη διαπραγματεύσιμο, όσο κι αν αυτή την περίοδο προσπαθούμε να σκεφτούμε πως θα απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά των γιορτών.

Όχι, για κάποιες συγκεκριμένες απολαύσεις δεν κάνουμε καμιά υποχώρηση, ίσως και με την πρόφαση ότι αφορούν στα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Καλή δικαιολογία, δεν είναι;

Κι όσο το «Τιτσίν τιτσίν λουκάνικο, κομμάτι ξεροτήανο, μασιέρι μαυρομάνικο, να φάτε τζιαι να φύετε» στριφογυρνάει ακόμα στο κεφάλι μας, εμείς ανατρέχουμε στο Time Out Cyprus και ρίχνουμε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα λουκουματζίδικα του νησιού, τα οποία σήμερα θα έχουν σαφώς την τιμητική τους.

Το Honey Tokens, ο Κυριλλής, οι Λουκουμάδες της Γιαγιάς και το «76ο Σύστημα Προσκόπων Στροβόλου» (απ’ όπου και η φωτογραφία) στη Λευκωσία, το LoukouMAN, οι Λουκουμάδες του Αργύρη και το Γλυκοπωλείο στη Λεμεσό, το Δίχωρο και το Alacia Cafe στη Λάρνακα, ο Λούκας Αυγορίτης και ο Πανίκος Ματθαίου στην ελεύθερη Αμμόχωστο και ο Πρέστος στην Πάφο, είναι μόνο μερικοί από αυτούς που θα μας γλυκάνουν σήμερα, μέρα που είναι.

Πάτησε ΕΔΩ για την πλήρη λίστα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ