Μια αλλιώτικη γκαλερί μόδας στη Λεμεσό

Δεν παίζει να έχεις ακούσει για το «HLAOTVEE» που άνοιξε εδώ και δύο μόλις μήνες στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στη Στοά Λανίτη.

 


Article featured image
Article featured image

Το καινούριο fashion-meets-art-meets-you-and-I-spot της πόλης, είναι τόσο ιδιαίτερο όσο και private, και αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν την ελευθερία της τέχνης στο αίμα τους.

Η Josefien, η ιδιοκτήτρια-ιδρύτρια του, με σπουδές πάνω στο Fine Arts και τη μόδα στο Central Saint Martins του Λονδίνου, έχει επιμεληθεί το όλο σκηνικό σε σημείο που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο σύγκρισης με καθετί άλλο εκεί έξω.

Το HLAOTVEE, ως ένας αναγραμματισμός ουσιαστικά των λέξεων hatelove είναι μια διαδραστική γκαλερί ρούχων, designer & vintage, με παράλληλη δράση ως ανεξάρτητη πλατφόρμα, ανάδειξης και προώθησης νέων καλλιτεχνών.

Ένα απόλυτα interactive κουκλόσπιτο, το HLAOTVEE επιδιώκει να ξεκλειδώσει όσους επιθυμούν να φορέσουν τα συναισθήματά τους ως σημείο αναφοράς, από ιστορίες που μισούν να αγαπούν, αγαπούν να μισούν ή έχουν ως προσωπικό παράσημο ψυχής μέσω nonstop projects, φωτογραφίσεων και collaborations, ενώ μεταξύ άλλων συνδέεται άμεσα και έμμεσα με τοπικά και διεθνή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία του falling in hatelove, ως ένα άλλο «session artsy ψυχοθεραπείας» επισκέψου τη γκαλερί στην Οδό Ανεξαρτησίας 33 στη Λεμεσό.

Το «HLAOTVEE» είναι ανοικτό καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 11.11, μέχρις τις 19.19.

Online στο www.hlaotvee.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ