Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος έρχεται Κύπρο

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους τρομπετίστες της ελληνικής τζαζ σκηνής, συμπράττει για πρώτη φορά με τρεις από τους σπουδαιότερους Κύπριους τζαζίστες της νέας γενιάς.

 


Article featured image
Article featured image

Τους Αντρέα Ροδοσθένους (μπάσο), Γιώργο Μορφίτη (πιάνο) και Στέλιο Ξυδιά (τύμπανα).

Σε δύο μοναδικές εμφανίσεις τους σε Λεμεσό (17/1) και Λευκωσία (18/1) θα παρουσιαστούν τόσο κομμάτια του μπασίστα Αντρέα Ροδοσθένους, όσο και συνθέσεις από τους προσωπικούς δίσκους του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, κομμάτια που εξελίχθηκαν μέσα από τις πολύχρονες εμπειρίες και τις πολλαπλές επιρροές των τεσσάρων μουσικών.

Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα πρωτοσυναντήσει το Τρίο του Αντρέα Ροδοσθένους, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στο Χώρο απέναντι από το Καφενείο «Στο Δρόμο» στη Λεμεσό (οδός Γενεθλίου Μιτέλλα), ενώ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα μοιραστούν τη σκηνή του Windcraft Music Centre στη Λευκωσία (Ξάνθης Ξενιέρου 27).

Οι συναυλίες ξεκινούν στις 20.30 και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

Συνιστάται κράτηση στο: 22-377748

Την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, από τις 19.00 μέχρι τις 21.00 και το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, από τις 11.00, μέχρι τη 13.00, θα πραγματοποιηθούν στο Windcraft Music Centre ομαδικά εργαστήρια μουσικού αυτοσχεδιασμού για πνευστά, με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο.

Κόστος συμμετοχής για κάθε δίωρο: 15 ευρώ (10 ευρώ για μέλη του Windcraft Loud).

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο 22-377748.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ