Η DHL Express Κύπρου στήριξε με επιτυχία όλες τις ανάγκες logistics του Cyprus Rally 2016

Η DHL Express Κύπρου, ο επίσημος Logistics Partner του Cyprus Rally 2016, υποστήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλες τις ανάγκες logistics της διοργάνωσης με μεγάλη επιτυχία.

 


Article featured image
Article featured image

Η μακροχρόνια εμπειρία της εταιρίας στον τομέα των ταχυμεταφορών καθώς και ο επαγγελματισμός και η ταχύτητα που διαχρονικά επιδεικνύει, εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της διοργάνωσης.

Η εταιρία, όχι μόνο διέθεσε την αναπτυγμένη τεχνογνωσία της για μεταφορά των επάθλων από τη Γαλλία και όλο το έντυπο υλικό από τη Τσεχία, αλλά διέθεσε επίσης και το ανθρώπινο της δυναμικό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συναρπαστικού αυτού τριημέρου, οι εργαζόμενοι στην DHL έδωσαν εθελοντικά το παρών τους στις ειδικές διαδρομές, παρέχοντας υποστήριξη και τροφοδοσία σε 14 ειδικές διαδρομές, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η συνεργασία με τους διοργανωτές υπήρξε άψογη, αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία και το κύρος τόσο της εταιρίας όσο και του θεσμού.

 



Ο Διευθυντής της DHL Κύπρου, Βαλεντίνος Πιριπίτσης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το ραντεβού μας με την απολαυστική αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στηρίξαμε ενεργά τις ανάγκες της διοργάνωσης. Κύριο μέλημα της DHL Express Κύπρου είναι η υποστήριξη των τοπικών εκδηλώσεων και η ανάπτυξη του αθλητισμού γενικότερα, ως προσφορά στην κοινωνία.

Οι ανάγκες logistics διεκπεραιώθηκαν με βάση το χρονοδιάγραμμα και η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ