Εκπτώσεις για συμμέτοχή στον Μαραθώνιο Λεμεσού

Θα τρέξουμε και φέτος.

 


Article featured image
Article featured image

Τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ καταβάλλοντας αντίτιμο μειωμένο κατά 40% θα έχουν όσοι επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώνουν οι διοργανωτές, το κόστος των Early Birds έως 31 Οκτωβρίου είναι στα €36, αντί €60, ενώ αντίστοιχες εκπτώσεις υπάρχουν στον Ημιμαραθώνιο, την Petrolina Energy Race 10χλμ και την City Race 5χλμ.

Ο εντέκατος διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου 2017.

Μειωμένες τιμές θα υπάρχουν για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 31 Ιανουαρίου 2017.

Για εγγραφές εντός Νοεμβρίου το κόστος της μαραθώνιας διαδρομής ανεβαίνει στα €42, καθώς η έκπτωση περιορίζεται στο 30%, ενώ για το Δεκέμβριο το κόστος είναι €48 (έκπτωση 20%).

Την ίδια κλιμακωτή μείωση έχει η έκπτωση και στους υπόλοιπους δρόμους.

Τελευταίος μήνας των Early Birds είναι ο Ιανουάριος με έκπτωση 10% σε όλους τους δρόμους, ενώ από την 1η Φεβρουαρίου και μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών το κόστος συμμετοχής στο Μαραθώνιο είναι €60, στον Ημιμαραθώνιο €45 και €30 για την Petrolina Energy Race 10χλμ και την City Race 5χλμ.

 Προσφέρεται επίσης και διαδρομή 1χλμ για παιδιά έως 12 χρόνων, όπου η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά και η PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Για αθλητές συλλόγων δρομέων το αντίτιμο συμμετοχής είναι μειωμένο κατά 50%, ενώ η Aegean Airlines, επίσημος αερομεταφορέας του Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ προσφέρει δωρεάν μίλια επιβράβευσης στους κατόχους της κάρτας Miles & Bonus που θα τρέξουν στον αγώνα.

 Έκπτωση 50% για πακέτα

Έκπτωση 50% στο αντίτιμο συμμετοχής, για όλη την περίοδο εγγραφών έως και το κλείσιμό τους, ισχύει για όσους επιλέξουν ένα από τα πακέτα της διοργάνωσης στο οποίο περιλαμβάνεται διαμονή σε ξενοδοχείο 3, 4 ή 5 αστέρων και δωρεάν μετακίνηση την ημέρα του αγώνα. Μέσω των πακέτων οι διοργανωτές εγγυούνται τις καλύτερες τιμές όσον αφορά τη διανυκτέρευση τις ημέρες του αγώνα. Έτσι, για όσους κλείσουν πακέτο, το αντίτιμο συμμετοχής στο Μαραθώνιο θα περιοριστεί στα €30.

Τα πακέτα θεωρούνται ιδανική επιλογή για δρομείς, φίλους και τις οικογένειες τους, που θέλουν να συνδυάσουν τη συμμετοχή σε έναν σπουδαίο διεθνή αγώνα δρόμου με μια ολιγοήμερη απόδραση στη Λεμεσό.

Ο διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι διαπιστευμένος από την AIMS (Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής) και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός για την Κύπρο, καθώς σε αυτόν μετείχαν το 2016 πέραν των 13.000 δρομέων, από την Κύπρο και πολλές χώρες του εξωτερικού. Κινείται σε μια διαδρομή χαμηλού βαθμού δυσκολίας μήκους 21χλμ, παράλληλα με τη θάλασσα.

 Αυξημένα χρηματικά έπαθλα

Εγκαινιάζοντας την καμπάνια #weadvance οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ έχουν αυξήσει τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές του Μαραθώνιου και του Ημιμαραθώνιου δρόμου, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τα ποσά διπλασιάζονται εάν ο νικητής σπάσει το ρεκόρ διαδρομής. Έτσι, ο Μαραθώνιος μπορεί να δώσει έως και 4.000 ευρώ και ο Ημιμαραθώνιος έως 2.000 ευρώ.

Το ρεκόρ της μαραθώνιας διαδρομής στους άνδρες κατέχει ο Κενυάτης Moses Kibet Kangogo με 2:13:29 και στις γυναίκες η Ρωσίδα Natalia Sergeeva με 2:38:56.

Λόγω της επίπεδης και ευθείας διαδρομής του, αλλά και των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το Μάρτιο, ο αγώνας προσφέρει στους δρομείς τη δυνατότητα για ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Κρατήσεις πακέτων μπορούν να γίνουν ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ