Στην Κύπρο η ντίβα A Man to Pet

Κατευθείαν από την Αγγλία η ντίβα που τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση στη σκηνή του Ανατολικού Λονδίνου, με το πιο θεαματικό καυτό χάος.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα, κάτι θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει στον λευκωσιάτικο αέρα... Σιγά-σιγά, 450 αντιπρόσωποι από όλον τον κόσμο, συνωστίζονται στην πρωτεύουσα για να μιλήσουν ξεκάθαρα… να μιλήσουν ΛΟΑΤΙ.

Το ευρωπαϊκό κομμάτι του διεθνούς ΛΟΑΤΙ οργανισμού, ILGA-Europe, κατακλύζει τους δρόμους μας μεταξύ 19 και 22 Οκτωβρίου, ζωγραφίζοντας την πόλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου και σαλπίζοντας την 20η επέτειο της οργάνωσης!

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 22:30, ελάτε με 450 ΛΟΑΤΙ ακτιβιστές στην Πύλη Αμμοχώστου για μια σίγουρα αξέχαστη βραδιά για την πόλη, καθώς οι ήχοι του Συνεδρίου κοπάζουν και οι φωνές του «Power to the People» πάρτι ανεβαίνουν.

Μαζί έρχεται το πιο θεαματικό καυτό χάος, από μια ντίβα που τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση στη σκηνή του Ανατολικού Λονδίνου, τον A Man to Pet.

Ο DJ του Cyprus Pride, Cotsios o Piccadillys θα κλείσει το βράδυ… με άγριες διαθέσεις.

Αυτό είναι ένα πάρτι αφιερωμένο σε όλα τα ΛΟΑΤΙ άτομα και τους υποστηρικτές τους, που μαζί ενωμένοι έχουν αποδείξει πως μπορούν να φέρουν την αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο...

 

Power To The People Party

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία

Ώρα 22:30 - 04:00

Είσοδος €5 / €3 για μέλη της Accept - ΛΟΑΤ Κύπρου

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ