Αβέρωφ, Άντρος και Νικόλας συζητούν για θέματα ΛΟΑΤΙ

Η Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου ανακοινώνει την κάθοδο του Διεθνούς Οργανισμού για τα ΛΟΑΤΙ Δικαιώματα ILGA, και συγκεκριμένα του Ευρωπαϊκού τμήματος που έχει έδρα τις Βρυξέλλες, ILGA-Europe, για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού του Συνεδρίου μεταξύ 19-22 Οκτωβρίου 2016 στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Το Συνέδριο, στο οποίο ήδη έχουν εγγραφεί για να παρακολουθήσουν άτομα από 57 χώρες, αναμένεται πως θα προσελκύσει περίπου 450 σύνεδρους και είναι το μεγαλύτερο συνέδριο του είδους του παγκοσμίως, εκτός Βορείου Αμερικής.

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται πως ο ίδιος ο Πρόεδρος θα επισκεφτεί το Συνέδριο κατά τις εργασίες του.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016, η ώρα 14.30, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στο Αίθουσα Χορού (Ballroom) θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ των Αρχηγών Κομμάτων:

1. Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος ΔΗΣΥ

2. Άντρος Κυπριανού, Γενικός Γραμματέας ΑΚΕΛ

3. Νικόλας Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΔΗΚΟ

Στη συζήτηση θα παρακαθήσει και ο Πρόεδρος της Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου Κώστας Γαβριηλίδης.  Εκ μέρους του Διεθνή Οργανισμού ILGA-Europe θα συντονίζει η Gabi Calleja (Μάλτα).  

Μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Αντιπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να πάρουν δηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο τέλος της συζήτησης.  

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Αγγλικά.

Ενδυμασία: Casual


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ