«Κάμε το όπως το κάμνουν οι Κυπραίοι»

Αλλιώς «Σαν την Κύπρον εν εσιη».

 


Article featured image
Article featured image

Μια φράση που ακούμε και λέμε πολύ συχνά, αφού όποια χώρα και να επισκεφθούμε σχεδόν πάντα μας πιάνει η νοσταλγία για τον τόπο μας. Τους ανοιχτόκαρδους ανθρώπους, το φαγητό, τα γλέντια και τόσα άλλα.

Αυτή λοιπόν τη μοναδική κυπριακή φιλοξενία και τα γλέντια με το ατελείωτο φαγητό, ποτό και μουσική θέλουν να γνωρίσουν στους φοιτητές που βρέθηκαν στην Κύπρο, μέσω του προγράμματος Erasmus, το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus στη Λευκωσία.

Μια αυθεντική κυπριακή γιορτή, με πολύ φαγητό και μουσική για όλους. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα 22 Οκτωβρίου στον εκδρομικό χώρο του χωριού Λευκάρων, με τους παρευρισκόμενους να μαθαίνουν από την αρχή πώς να φτιάχνουν και να ψήνουν κυπριακά σουβλάκια, ακολουθώντας όλη τη διαδικασία.

Παράλληλα θα υπάρχουν επιλογές και για χορτοφάγους, όπως μανιτάρια και χαλούμι στα κάρβουνα.

Πριν την έναρξη της γιορτής, όσοι το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γραφικό χωριό των Λευκάρων, να γνωρίσουν τα ξακουστά λευκαρίτικα κεντήματα και να περπατήσουν στα πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού.  

Η αναχώρηση από τα Λεύκαρα για τον εκδρομικό χώρο θα γίνει στις 14:00, ενώ η επιστροφή στη Λευκωσία με λεωφορεία στις 18:00 για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο. 



Κόστος Συμμετοχής:

10 ευρώ για κατόχους καρτών Erasmus

12 ευρώ κανονική τιμή


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ