Το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ σε διεθνή έκθεση

Το αυθεντικό κυπριακό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2016».

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, το νέο προϊόν της εταιρείας που παράγεται στην υπερσύγχρονη μονάδα της ΔΩΔΩΝΗ στη Λεμεσό.

Δοκίμασαν παράλληλα τη φέτα, τα κίτρινα τυριά, το γιαούρτι και τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Το νέο Xαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ παράγεται από 100% φρέσκο κυπριακό γάλα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και την κυπριακή νομοθεσία.

Ήδη ταξιδεύει στις αγορές της Ελλάδας, της Αυστραλίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας, ενώ μέχρι το τέλος του 2016 θα είναι διαθέσιμο σε 5 ακόμη χώρες.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώθηκε στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο.

Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του μέλλοντος και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ