Πάμε Almyra για ξύρισμα

Σκοπός, η ενημέρωση του κοινού για το Movember αλλά και την «στρατολόγηση» μουστακιών με επί τόπου ξύρισμα ανδρών για συλλογή χρημάτων και ενίσχυση της κίνησης. 

 


Article featured image
Article featured image


Το Almyra μεγαλώνει μουστάκι.


Στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δραστηριοτήτων και ως επίσημοι συνδιοργανωτές του Movember Cyprus, το Round Table 1 Λευκωσίας και η Μπύρα ΚΕΟ για τέταρτη συνεχή χρονιά προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων για την προώθηση της παγκόσμιας κίνησης Movember με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για το Movember International Foundation και το σύνδεσμο Europa Uomo Κύπρου.

Η έναρξη της εκστρατείας στην Πάφο θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 29/10, μεταξύ 15:00-18:00 στο ξενοδοχείο Almyra. Σκοπός, η ενημέρωση του κοινού για το Movember αλλά και την «στρατολόγηση» μουστακιών με επί τόπου ξύρισμα ανδρών για συλλογή χρημάτων και ενίσχυση της κίνησης. Επίσης, θα υπάρχουν προς πώληση συλλεκτικά αναμνηστικά αντικείμενα της εκστρατείας. Ατραξιόν θα αποτελέσει η φιλοτέχνιση της εισόδου του ξενοδοχείου με ένα τεράστιο μουστάκι, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας, από την Κατερίνα Φουκαρά και τον Αρσέντη Λισενκόβ.

Ως ανεξάρτητη παγκόσμια φιλανθρωπική κίνηση το Movember ευελπιστεί να αλλάξει το πρόσωπο του αντρικού καρκίνου υποστηρίζοντας προγράμματα πρόληψης αλλά και καταπολέμησης του καρκίνου του προστάτη τόσο σε παγκόσμιο όσο σε τοπικό επίπεδο. Τα προγράμματα αυτά, με την καθοδήγηση του Ιδρύματος Movember, επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση του κοινού βοηθώντας τους άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο του προστάτη και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς.

Αυτό το Σάββατο, αλλάζουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου στο ξενοδοχείο Αλμύρα!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 26 888705 ή [email protected]

www.almyra.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ