Απόλαυσε το σεξ με ασφάλεια

Αν είσαι 17 ετών και άνω, οροθετικό ή οροαρνητικό άτομο και αν γουστάρεις να εκφράζεις την προσωπικότητα και τη σεξουαλικότητα σου όπως θες ενώ παράλληλα σέβεσαι τον διπλανό σου, τότε έχουμε κάτι να σου προτείνουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Η Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣ ΗΙV» και σε προσκαλεί να συμμετέχεις.

Τώρα μπορείς να γίνεις εθελοντής και να στηρίξεις τις δράσεις που ετοιμάζει η κίνηση σε ολόκληρη την Κύπρο, εν όψη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εξέτασης για τον HIV και της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS (1η Δεκεμβρίου).

Οι δράσεις της Κίνησης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, μεταξύ 18-25 Νοεμβρίου.

Μέσα από το πρόγραμμα θα μάθεις πως μπορείς να απολαμβάνεις το σεξ με ασφαλέστερες πρακτικές, θα ενημερωθείς για τη διάφορα μεταξύ του HIV και του AIDS, για την PEP, την PrEP και την κυπριακή πραγματικότητα, αλλά και για την ιστορία και τις υπηρεσίες που παρέχει η Κίνηση από το 1989. 



Σκοπός του προγράμματος είναι να σε ενημερώσει, να σου δώσει εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης αλλά και να σε βοηθήσει να προσφέρεις τη θετική σου ενέργεια και τα ταλέντα σου για έναν διπλό σκοπό: τη μείωση των καινούριων μολύνσεων στο μηδέν και την απάλειψη του κοινωνικού στίγματος για τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV. 



Πότε: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου

Προσέλευση: 10.00

Ώρα έναρξης: 10.30 – 12.30

Που: Wayne's Coffee Conference Room, 

Αγίου Νικολάου 81, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία. 

Για τον χάρτη τοποθεσίας πάτησε ΕΔΩ.

Θα υπάρχουν δωρεάν προφυλακτικά για όλους, περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης με σεβασμό στη μοναδικότητα σου και βεβαίωση παρακολούθησης της εκπαίδευσης.



Απαραίτητη η επιβεβαίωση συμμετοχής στο info@asmCyprus.org



Πληροφορίες: 95 100 625 (Χρίστος Κρασίδη)

Ο σχεδιασμό της φωτογραφίας για το event έγινε από την Ερμίνα Εμμανουήλ. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ