Οι Τρίο Τεκκέ τραγουδούν στην Κύπρο

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις τo δημοφιλές γκρουπ «Τρίο Τεκκέ» επιστρέφει για να χαρίσει δύο συναυλίες στο κυπριακό κοινό.

 


Article featured image
Article featured image

Μαζί με το σταθερό πλέον (τέταρτο) μέλος, τον Αγγλο-Ιταλό Dave De Rose και με πιο ηλεκτρικό ήχο, θα εμφανιστούν σε διπλή συναυλία με τους Λονδρέζους Flying Ibex σε Λευκωσία και Λεμεσό!

Κάποιοι θα θυμούνται τους Flying Ibex από το περσινό φεστιβάλ Φέγγαρος, ενώ το Τρίο Τεκκε με τον Dave De Rose εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο πέρσι στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος, μετά από καλοκαιρινή περιοδεία στην Γαλλία.

Αυτό τον καιρό το Τρίο Τεκκέ δουλεύει περιστασιακά – λόγω αποστάσεων των μελών του – πάνω στον τρίτο πολυαναμενόμενο δίσκο του, ο οποίος θα είναι μια συνεργασία με τον ντράμερ Dave De Rose.

Πέρσι είχαν εμφανιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Γαλλίας το Jazz a Vienne ενώ περιόδευσαν στην Νότια Γαλλία.

Οι Flying Ibex έχουν μόλις κυκλοφορήσει ένα καινούριο σίνγκλ με τίτλο «Away from my mind» ενώ το τρίτο τους άλμπουμ είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Στην Κύπρο τα δύο γκρουπ θα εμφανιστούν στη Εναλλάξ Live στη Λευκωσία το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και στο μπαρ Σουσάμι στη Λεμεσό την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Kαι στις δύο συναυλίες θα ακολουθήσει πάρτι με τους DJs Ηenry Keen (Soundspecies / Electric Jalaba) και NiKoulla P. Katsikoronou.

Πληροφορίες

22 Οκτωβρίου, Εναλλάξ Live – 21:00 – 10 ευρώ

23 Οκτωβρίου, Σουσάμι, Λεμεσός – 19:00 – 10 ευρώ

Οι συναυλίες θα είναι στο όρθιο και δεν θα γίνονται κρατήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ