Mπαμπάς τρολάρει τις σέξι πόζες της κόρης του και γίνεται viral [εικόνες]

Αν νομίζεις ότι ο δικός σου μπαμπάς σε ρεζιλεύει πολλές φορές με τη συμπεριφορά του, μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τον Chris Martin, κωμικό από την Ουάσιγκτον.

 


Article featured image
Article featured image

Κάθε γονιός έχει τον δικό του τρόπο για το πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά του, άλλοι το κάνουν σωστά, άλλοι λάθος, άλλοι πάλι δεν ασχολούνται καθόλου.

Ο συγκεκριμένος τύπος όμως, ως κλασσικός υπερπροστατευτικός χαζομπαμπάς, δεν άντεχε να βλέπει την έφηβη κόρη του Cassie να ανεβάζει συνεχώς σέξι σέλφι στο Instagram, έτσι σκέφτηκε έναν έξυπνο και πολύ δραστικό τρόπο για να την κάνει να σταματήσει.

«Η κόρη μου ανέβαζε συνεχώς σέξι φωτογραφίες στο Instagram, εγώ αντί να της λέω συνεχώς να σταματήσει, αποφάσισα να κάνω κάτι καλύτερο», έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 48 Chris Burr Martin, λοιπόν αποφάσισε να τρολάρει την κόρη του αντιγράφοντας τις σέξι πόζες που ανέβαζε εκείνη στο Instagram, ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά για τους υπόλοιπους μπαμπάδες, που έχουν κόρες.  

Το εντυπωσιακό σε όλο αυτό είναι ότι εκτός από το σκοπό του, ο Chris κατάφερε να γίνει viral και να κερδίσει χιλιάδες followers στον λογαριασμό του στο Instagram, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ και την ίδια του την κόρη.



Αυτό είναι το «εντυπωσιακό» αποτέλεσμα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ