Ο Seattle’s Best Coffee ήρθε Κύπρο

Ο Seattle’s Best Coffee, ο καλύτερος καφές του Seattle όπως λέει και το όνομά του, βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο.

 


Ο Seattle’s Best Coffee έχει μια ιστορία 46 χρόνων και καταγωγή από Seattle -μια περιοχή των ΗΠΑ με μεγάλη παράδοση στην τέχνη του καφέ.

Το Seattle αποτελεί, άλλωστε, και τη γενέτειρα της γνωστής αλυσίδας Starbucks, στην οποία ανήκει ο Seattle’s Best Coffee.

Όλα ξεκίνησαν το 1970, όταν τα αδέλφια Stewarts ξεκίνησαν ένα εξαιρετικά απαλό blend για τους ντόπιους.

Σήμερα, 46 χρόνια μετά, ο Seattle’s Best Coffee αποτελεί τον κορυφαίο καφέ, με τον οποίο χιλιάδες λάτρεις του, παγκοσμίως, επιλέγουν να ξεκινήσουν τη μέρα τους.

Μέτρια καβουρδισμένος και από ποικιλία 100% Arabica από Κολομβία, Ονδούρα, Νικαράγουα και Περού, ο Seattle’s Best Coffee έχει γεύση που ξεχωρίζει, κάνοντας τη μέρα σας ξεχωριστή, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ο Seattle’s Best Coffee έχει ήδη λανσαριστεί με τεράστια επιτυχία σε Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο και Ρουμανία, με στόχο να επεκταθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά και στη Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στην Κύπρο, μπορείτε επιτέλους να απολαμβάνετε την ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων καφέ σε επιλεγμένα εστιατόρια KFC στη Λευκωσία, τη Λάρνακα (Φοινικούδες) καιστη Λεμεσό (Γερμασόγεια).

 


Σχετικα

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων

Έργα του ζωγράφου Θεόφιλου εκτίθενται στο Άρσος

Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο προκάλεσε αναστάτωση και ερωτηματικά