Εσύ ξέρεις τι είναι το iPlus που μόλις έφτασε στο iStorm Κύπρου;

Όσοι έχουν στην κατοχή τους συσκευές της εταιρίας Apple, πολλές φορές έχουν σκεφτεί πώς θα ήταν καλό εάν υπήρχε κάποιου είδους ασφάλεια, σε περίπτωση που κάτι συμβεί στη συσκευή, το οποίο δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

 


Article featured image
Article featured image

Η iStorm, που πρόσφατα λειτούργησε στην Κύπρο, προσφέρει στην κυπριακή αγορά, τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία iPlus, ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης όλων των μοντέλων iPhone &  iPad, σχεδιασμένο αποκλειστικά από την iStorm και σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό Generali Hellas.

To iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για το iPhone και το iPad, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά με την εγγύηση της Apple μόλις από 39€ και καλύπτει για ένα χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς της νέας iOS συσκευής: θραύση οθόνης, καταστροφή ή βλάβη από φωτιά και απώλεια λόγω κλοπής ή ληστείας.

Σε περίπτωση που τύχει κάποια από τις παραπάνω ζημιές και εφόσον τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος, μπορεί άμεσα και εντελώς δωρεάν να γίνει αντικατάσταση της συσκευής από το κατάστημα iStorm.

Η απόκτηση του πακέτου ασφάλισης iPlus γίνεται μόνο με την ταυτόχρονη αγορά του νέου iPhone ή iPad.

To iPlus διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα iStorm στη Λευκωσία, στα 39€ για όλα τα μοντέλα iPhone (iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7) και τα μοντέλα iPad (iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 4) και στα 49€ για τα iPhone Plus (iPhone 6 Plus και iPhone 6s Plus) και για τα iPad Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας iPlus επισκεφθείτε την ιστοσελίδα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ