Το μπουκάλι της ABSOLUT Facet δεν έχει στρογγυλεμένη επιφάνεια

H ABSOLUT ανακοινώνει την κυκλοφορία της συλλεκτικής έκδοσης ABSOLUT Facet, ένα μπλε μπουκάλι με ένα ενδιαφέρον, ασύμμετρο design.

 


Article featured image
Article featured image

Η στρογγυλεμένη επιφάνεια του γνωστού μπουκαλιού, έχει κοπεί σαν πολύτιμος λίθος, δημιουργώντας μια σειρά από όψεις, που αντανακλούν το φως με  μοναδικούς τρόπους και αντικατοπτρίζει τις διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορούν να μας μεταφέρουν οι #ABSOLUTNights, δίνοντας απροσδόκητη τροπή στα βράδια μας.

Η αισθητική θυμίζει τις αυθόρμητες στιγμές, που είναι η μαγεία της  νυχτερινής ζωής, τονίζοντάς μας, ότι οι καλύτερες νύχτες συμβαίνουν  ‘out of the blue’, απροσδόκητα. Μετά την επιτυχία της περσινής ABSOLUT Electrik  και τη διπλή της κυκλοφορία σε μεταλλικό μπλε και ασημί, η ABSOLUT Facet, συνεχίζει την ετήσια, πολυαναμενόμενη παράδοση της κυκλοφορίας συλλεκτικού μπουκαλιού με μοναδικό σχεδιασμό στο τέλος κάθε χρονιάς. Ανάμεσα στις προηγούμενες συλλεκτικές μπουκάλες συγκαταλέγεται και η ABSOLUT Warhol η οποία  μετέφερε τον αυθεντικό πίνακα του Andy Warhol για την ABSOLUT πάνω στο μπουκάλι, καθώς και η ABSOLUT Unique η οποία κυκλοφόρησε τέσσερα εκατομμύρια μπουκάλια, το καθένα με μοναδικό  design.


Κάνε χώρο για το απροσδόκητο, με το συλλεκτικό μπουκάλι ABSOLUT Facet.


«Με την ABSOLUT Facet, θέλουμε να γιορτάσουμε τo απροσδόκητo και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να είναι ανοιχτός σε όλες τις διαφορετικές διαδρομές που μπορεί να τον οδηγήσει μια βραδιά! Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες νύχτες είναι αυτές που συμβαίνουν ‘out of the blue”, -αυθόρμητα κι απροσδόκητα. Αυτό επικοινωνεί και η τελευταία μας εκστρατεία #ABSOLUTNights, που έχει επίσης ως στόχο να εμπνεύσει τον καθένα μας να γιορτάσει τον αυθορμητισμό και όλες τις μοναδικές σχέσεις που φέρνει στη ζωή μας.», λέει ο Gaia Gilardini, Global Communications Director της ABSOLUT.

Η κυκλοφορία της συλλεκτικής ABSOLUT Facet, συμπίπτει και με τη παγκόσμια εκστρατεία #ABSOLUTNights. Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που απεικονίζουν αξέχαστες κι απροσδόκητες βραδιές, αφηγημένες από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Όποια κι αν είναι η πλοκή της κάθε ταινίας η ουσία είναι μία: αυτό που κάνει μια νύχτα αξέχαστη, είναι οι αναμνήσεις που δημιουργεί και ο τρόπος που μας συνδέει με νέους και παλιούς φίλους.

Η συλλεκτική έκδοση της ABSOLUT Facet διαθέτει περίπου δυόμισι εκατομμύρια μπουκάλια και έχει διανεμηθεί σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2016. Θα βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές μέχρι το τέλος του χρόνου και είναι το κατάλληλο, συλλεκτικό δώρο για τις γιορτές, αλλά και το απαραίτητο συστατικό για κάθε πετυχημένο σπιτικό πάρτι!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ