Πέθανε η ηθοποιός Carrie Fisher

Η Carrie Fisher, η ηθοποιός που έγινε διάσημη από το ρόλο της «πριγκίπισσας Λέια» στη σειρά «Star Wars» πέθανε χθες το πρωί.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό, ανακοίνωσε η κόρη της, μέσω εκπροσώπου της οικογένειας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση γράφει «Με βαθύτατη θλίψη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη μητέρα της, η Κάρι Φίσερ, απεβίωσε στις 8.55 την Τρίτη το πρωί».

Σημειώνεται πως η 60χρονη ηθοποιός και συγγραφέας βρισκόταν στη Βρετανία για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Catastrophe. 

Επιστρέφοντας από το Λονδίνο στο Λος Aντζελες, υπέστη καρδιακή προσβολή μέσα στο αεροπλάνο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Ρόναλντ Ρίγκαν. Την Κυριακή η μητέρα της, η διάσημη ηθοποιός και χορεύτρια Ντέμπι Ρέινολντς, είχε δηλώσει ότι η κατάστασή της ήταν σταθερή.

Πριν από έναν μόλις μήνα η Carrie Fisher είχε αποκαλύψει ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Χάρισον Φορντ, πριν από 40 χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 33.

Η ηθοποιός προωθούσε επίσης τη νέα αυτοβιογραφία της, που τιτλοφορείται The Princess Diaries και βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή που γύριζε την πρώτη ταινία της σειράς «Star Wars».

Ξανάπαιξε τον ρόλο της πριγκίπισσας στις δύο επόμενες ταινίες και επανήλθε πέρσι ερμηνεύοντας την ηγέτιδα της Αντίστασης, στρατηγό Λέια Οργκάνα, στην ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά».

Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς, του «Επεισοδίου 8», στην οποία ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο, ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2017.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ