Σούπερ ήρωες και χαρακτήρες από παραμύθια... για το πάρτι σου

Σκέψου λίγο, τότε που ήσουν ακόμα παιδί, τί είναι αυτό που ήθελες περισσότερο απ’ όλα για το πάρτι των γενεθλίων σου ή όταν έρχονταν τα Χριστούγεννα;

 


Article featured image
Article featured image

Λίγο-πολύ όλοι θέλαμε το ίδιο πράγμα, να έχουμε δηλαδή καλεσμένο τον αγαπημένο μας σούπερ ήρωα ή τον αγαπημένο μας χαρακτήρα παραμυθιού, ο οποίος θα ζωντάνευε όλα εκείνα που φτιάχναμε στην παιδική μας φαντασία.

Λίγη μαγεία πασπαλισμένη με υπερδυνάμεις, φανταστικά κουστούμια και μπόλικο παιχνίδι.

Αυτό ακριβώς -το παιδικό όνειρο- κάνουν πραγματικότητα οι FairyTale & StoryBook Events, οι οποίοι ζωντανεύουν τη φαντασία με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Η CITY μίλησε με τους εμπνευστές-δημιουργούς-πρωταγωνιστές του εν λόγω project και έμαθε όλα όσα θα ήθελε να ξέρει κάποιος που θέλει στο πάρτι του να έχει τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα ή χαρακτήρα από παραμύθι.


Όπου υπάρχουν παιδιά, εμείς μπορούμε να είμαστε εκεί.


Πότε και πως δημιουργήθηκε η ανάγκη για το συγκεκριμένο project;

Για εμάς δεν είναι απλά ακόμη ένα project. Είναι η αποστολή της ζωής μας, ένα όνειρο που επιτέλους ωρίμασε από μια άλλη διάσταση, την οποία κρύβαμε επιμελώς για δεκαετίες.

 



Πόσο εύκολη είναι η δουλειά ενός ανθρώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων που επαγγέλλονται ψυχαγωγοί;

Το να είσαι entertainer ή ψυχαγωγός, όπως λες, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Απαιτεί υπομονή, γνώσεις ψυχολογίας και την ικανότητα να επικοινωνείς με τα μικρά παιδιά, ξαναζώντας στην ουσία τα δικά σου παιδικά χρόνια.

 

Τι είδους parties-εκδηλώσεις μπορείτε να καλύψετε; 

Μπορούμε να βρεθούμε σε διάφορα πάρτι και εκδηλώσεις από γενέθλια, βαφτίσεις, εταιρικά πάρτι, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, χριστουγεννιάτικα πάρτι, σχολικές γιορτές και γιορτές νηπιαγωγείων. Βασικά, όπου υπάρχουν παιδιά, εμείς μπορούμε να είμαστε εκεί.

 









Δεν είναι κορεσμένο το επάγγελμά σας, από την άποψη ότι υπάρχουν αρκετοί πλέον που το κάνουν;

Εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις, αλλά και για πιο λόγο επιλέγει ο καθένας να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Εμείς το κάνουμε μέσα από την καρδιά μας και γιατί αγαπάμε πολύ τα παιδιά.

 

Σε τι πιστεύεις πως διαφέρετε-διαφοροποιείστε σε σχέση με άλλους entertainers;

Ο καθένας έχει τους δικούς του στόχους και τα δικά του πιστεύω. Το να διαφοροποιηθείς βασίζεται αποκλειστικά στην συμπεριφορά σου, στην ψυχολογία του παιδιού, την προσοχή στη λεπτομέρεια και το ποιοτικό αποτέλεσμα.

 







Πόσο επενδύετε στις αμφιέσεις, εννοώντας μακιγιάζ, στολές κλπ;  

Πολύ. Ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια και η συλλογή από αμφιέσεις μεγαλώνει συνεχώς και καθημερινά.

 

Ποιους ήρωες έχετε ενσαρκώσει μέχρι σήμερα και ποια παραμύθια έχετε ζωντανέψει;

Έχουμε περισσότερους από 100 χαρακτήρες παραμυθιών και ιστοριών οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται. Παράλληλα, γράφουμε και δημιουργούμε και τις δικές μας ιστορίες, με φανταστικούς χαρακτήρες και ρόλους.




Το να είσαι entertainer ή ψυχαγωγός δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Απαιτεί υπομονή, γνώσεις ψυχολογίας και την ικανότητα να επικοινωνείς με τα μικρά παιδιά, ξαναζώντας στην ουσία τα δικά σου παιδικά χρόνια.


Πόσα άτομα πάτε σε κάθε πάρτι; Πώς βγαίνει η εκάστοτε χρέωση;

Για τις εκδηλώσεις εξαρτάται από τον πελάτη και από το πόσα πράγματα θέλουν να κάνουμε στο πάρτι.

Έχουμε περίπου 20 μέλη στην ομάδα μας, αλλά για τα πάρτι εξαρτάται πραγματικά από το τι θέλει ο πελάτης. Από ένα μέχρι και πέντε χαρακτήρες προσπαθούμε να τους καλύπτουμε με το χαμηλότερο δυνατό ανθρώπινο δυναμικό για να υπάρχει και έλεγχος στο budget. Οι χρεώσεις μας είναι με την ώρα και με το είδος της ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των λεπτομερειών.







Ποιο ήταν πιο ασυνήθιστο request που είχατε;

Για μας τίποτα δεν θεωρείται ασυνήθιστο, γιατί κι εμείς οι ίδιοι ως επιχείρηση δεν είμαστε συνηθισμένοι. Οτιδήποτε προέρχεται από την παιδική φαντασία, για εμάς είναι η πραγματικότητα μας.

 

Ποιο κομμάτι του show σας είναι το πιο εντυπωσιακό; Ίσως η είσοδος;

Ναι, η είσοδος είναι από τα πιο σημαντικά σημεία της δουλειάς μας. Είναι ο παράγοντας της έκπληξης κυρίως, αφού τα παιδιά δεν γνωρίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις τον σούπερ ήρωα που θα εμφανιστεί στο πάρτι τους.







Ποια ήταν η πιο αξέχαστη αντίδραση από παιδιά που βιώσατε μέχρι σήμερα σε κάποιο από τα parties;

Κατά τη διάρκεια των πάρτι που πηγαίνουμε, βιώνουμε απίστευτα συναισθήματα και αντιδράσεις από τα παιδιά, μόλις μας δουν πρώτη φορά.

Έπειτα, δεν φεύγουν λεπτό από δίπλα μας ή μας κρατάνε από το χέρι και μας δείχνουν στους φίλους και την οικογένεια τους. Μας αγκαλιάζουν, μας κρατάνε από τα πόδια και δεν μας αφήνουν να φύγουμε. Η αγάπη που λαμβάνουμε είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

 



Περισσότερες πληροφορίες για τους FairyTale & StoryBook Events θα βρεις στο επίσημο facebook page


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ