«Ο Καραγκιόζης πάει συναυλία»

Μια πρωτότυπη παράσταση, εκπαιδευτική για μικρούς και απολαυστική για μεγάλους ακροατές.

 


Article featured image
Article featured image

Ο φιλόμουσος Νιόνιος (Σιορ - Διονύσιος) προσπαθεί να πείσει τον Καραγκιόζη να ακούσει τη συναυλία κλασικής μουσικής που οργανώνει η Βεζυροπούλα. Εκείνος αρνείται, μέχρι που έρχεται διαταγή από τον Βεληγκέκα, ότι πρέπει όλοι να πάνε στη συναυλία: ο Καραγκιόζης, ο Μπαρμπαγιώργος, ο Σταύρακας, ο Χατζηαβάτης και όλοι οι άλλοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Καραγκιόζης έχει πολλές απορίες (για τα όργανα, τη μουσική, τους συνθέτες και άλλα θέματα), τις οποίες ο Νιόνιος με υπομονή του εξηγεί, θέλοντας, με απλό τρόπο, να τον μυήσει στον κόσμο της κλασικής μουσικής. Λίγο - λίγο ο Καραγκιόζης αλλάζει τελείως γνώμη για αυτή τη μουσική την οποία, πριν, θεωρούσε δύσκολη και στενάχωρη! Τώρα του αρέσει πολύ!

Δύο οικογενειακές πρωινές συναυλίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι με τους γονείς τους, με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη που πάει σε συναυλία κλασικής μουσικής.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, Θέατρο Παλλάς, Πύλη Πάφου, 11:00 πμ και 12:30 μμ.Ιδέα, σχεδιασμός της υπόθεσης, επιλογή και ενορχήστρωση μουσικών κομματιών:

Άλκης Μπαλτάς

Ζωντανή μουσική από μουσικούς της Σ.Ο.Κ.

Θέατρο Σκιών με τον Καραγκιοζοπαίχτη Θοδωρή Κωστιδάκη

  

Τιμές εισιτηρίων:

€5, €3 (παιδιά κάτω των 12)

Εισιτήρια διατίθενται:

Θέατρο Παλλάς (Γωνία Ρηγαίνης και Αρσινόης, Λευκωσία 1010, Τηλ. 22 410181)

- Aπό την ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.cyso.org.cy

- Από το ταμείο του Θεάτρου κάθε Τετάρτη, 16:00-19:00 και τη μέρα της συναυλίας, 9:00-12:30

Πληροφορίες: 22 463144 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ