Είχε ο Χίτλερ παραμορφωμένα γεννητικά όργανα;

Αυτό υποστηρίζει νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε για τον αιμοσταγή δικτάτορα

 


Article featured image
Article featured image

Παραμορφωμένα γεννητικά όργανα είχε ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με βιβλίο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής ζωής του Γερμανού δικτάτορα.

Το βιβλίο με τίτλο «Τελευταία μέρα του Χίτλερ. Λεπτό προς λεπτό» συνέγραψαν οι ιστορικοί Τζόναθαν Μάγιο και Έμα Κρέγκι και σε αυτό αναφέρεται πως ο Χίτλερ είχε μεγάλο κόμπλεξ με το ανδρικό του μόριο σε βαθμό μάλιστα που οι εκρήξεις θυμού και η διαταραγμένη σεξουαλική του ζωή σε αυτό οφείλονταν.

Οι ιστορικοί υποστηρίζουν πως ο Φύρερ έπασχε συγκεκριμένα από μια σχετικά συχνή γεννητική ανωμαλία που οι γιατροί ονομάζουν «υποσπαδίας».

Η πάθηση «υποσπαδίας» είναι μία συγγενής δυσπλασία της ουρήθρας που δυσχεραίνει την σεξουαλική πράξη. Στην πάθηση αυτή το έξω στόμιο της ουρήθρας δεν βρίσκεται στην φυσιολογική θέση στο ανδρικό πέος, δηλαδή στην κορυφή της βαλάνου, αλλά σε κάποιο σημείο στην κάτω επιφάνειά του.

Στο μεταξύ, πριν από λίγους μήνες ένας άλλος Γερμανός ιστορικός, ο Πέτερ Φλάισμαν, είχε δηλώσει πως ο Χίτλερ έπασχε επίσης από κρυψορχία στη δεξιά πλευρά.

Εαν συνεπώς οι δηλώσεις των Γερμανών ιστορικών ευσταθούν, τότε  ο Χίτλερ είχε όχι μόνον έναν όρχι αλλά επίσης μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ