Πάμε μια βόλτα;

Η παράσταση «Πάμε μια βόλτα;» είναι  μια πρωτοποριακή διαδραστική παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών και με άμεση επικοινωνία με τους ηθοποιούς.

 


Article featured image
Article featured image

Στόχος της παράστασης είναι να μάθουν τα παιδιά την αξία της αληθινής επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Επίσης να μάθουν να μην τα βάζουν κάτω με την πρώτη δυσκολία αλλά με υπομονή να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να αντιμετωπίζουν την ζωή με αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή.

Στην παράσταση «Πάμε μια βόλτα;», παρουσιάζεται η ιστορία του Τάκη που προσπαθεί λίγο αργά και απεγνωσμένα και χωρίς μεγάλη επιτυχία να μάθει ποδήλατο.

Ο Τάκης είναι ένας απίστευτα διασκεδαστικός χαρακτήρας που μαζί του τα παιδιά νιώθουν αμέσως οικειότητα. Η συνάντηση του με την Νικολέττα θα έχει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Οι περιπέτειες τους σκορπούν γέλιο και γεμίζουν τα παιδιά με θετικά συναισθήματα.

Η μοναδικότητα και η μεγάλη καινοτομία αυτής της παράστασης είναι η άμεση αλληλεπίδραση που έχουν τα παιδιά με το θέατρο και την τέχνη, τα οποία καθοδηγούν μαζί με του ηθοποιούς την πλοκή της ιστορίας, και λαμβάνουν ενεργά μέρος σε αυτή.Παραστάσεις: 20 Μαρτίου, 17 Απριλίου, 15 Μαΐου

Ώρα: 11.00

Χώρος: The little worry people art and drama studio, (Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη-Λ/σία)

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα

Τιμή εισιτηρίου: €5 ευρώ

Για κρατήσεις: 99358663, 99621669, 22590197

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ