Υπάρχει κι άλλη εναλλακτική: Valentine's To - Go

Πώς σας ακούγεται η ιδέα να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εντυπωσιακά και … στο σπίτι σας;

 


Article featured image
Article featured image

Αν θέλετε να αποφύγετε την έξοδο και την τυπική επιλογή του εστιατορίου, υπάρχει εναλλακτική!

Το ειδικά διαμορφωμένο σετ μενού για δύο από το To-Go του ομίλου Occhio Hospitality Group περιλαμβάνει για ορεκτικό τη νοστιμότατη Rainbow σαλάτα με προσούτο, τυρί μοτσαρέλλα, κόκκινο μήλο και φράουλες, Dynamite Sushi Rolls με καβούρι, αυγά χελιδονόψαρου και νιφάδες με μάνγκο σως και mayosu καθώς και τραγανή αρωματική πάπια. Για κυρίως πιάτο απολαύστε λαχταριστά baby ribs με σπιτική σως από ουίσκι και BBQ και το αγαπημένο Yamasaki chicken, μαριναρισμένο με βότανα και miso σως και παναρισμένο με κράκερ ρυζιού.

Τα πιάτα συνοδεύονται με βραστά λαχανικά, φρέσκες πατάτες wedges και αρωματικό ρύζι, ενώ το ρομαντικό δείπνο κλείνει με το κατάλληλο επιδόρπιο: φρέσκες φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα.

Όσο για το ρομαντικό mood; Το δείπνο σας από το To-Go συμπληρώνεται με τα απαραίτητα που επιβάλλει η ημέρα: ένα μπουκάλι κρασί (επιλογή από κόκκινο, ροζέ ή λευκό) καθώς και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο για να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Όλα αυτά στην τιμή των 38 ευρώ.

Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, τότε δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο παρά να μεριμνήστε έγκαιρα κάνοντας μια προ-παραγγελία στο τηλέφωνο 22 25 51 10.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Το-Go στο Facebook


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ