Οι Ανώνυμοι μόλις κήρυξαν τον πόλεμο στον Ντόναλτ Τραμπ

Απειλούν με μια μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο, εξ αιτίας της υποψηφιότητας του Donald Trump

 

 


Article featured image
Article featured image

Για ακόμη μια φορά οι ακιβιστική ομάδα των Anonymous, απειλούν να ‘’ρίξουν’’ τις αμερικανικές εκλογές, κηρύττοντας ολοκληρωτικό διαδικτυακό πόλεμο ενάντια στον υποψήφιο Donald Trump. Συγκεκριμένα απειλούν να εξαφανίσουν κάθε ηλεκτρονική παρουσία του Trump από το διαδίκτυο, διαγράφοντας δια παντός τη βρωμιά και την απάτη του μεγιστάνα των επιχειρήσεων, όπως υποστηρίζουν. 



Σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube στις 4 Μαρτίου, το σχέδιο της επίθεσης τους περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο οριοθετείτε την 1η Απριλίου, όπου και θα αποσύρουν το επίσημο site του Donald Trump -  TrumpChicago.com. 



«Αγαπητέ Donald Trump, σας παρακολουθούμε εδώ και μεγάλο διάστημα, και όσα παρατηρούμε είναι άκρως ανησυχητικά.  Ασυνεπής στις δηλώσεις σας, ενώ παράλληλα προάγεται ρητορική μίσους, η οποία έχει θορυβήσει τόσο τις ΗΠΑ, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.» 



Στο βίντεο που ακολουθεί ο εκπρόσωπος των Anonymous ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί όσους επιθυμούν να συνταχθούν μαζί τους στον αγώνα κατά του Trump - με ή χωρίς εμπειρία hacking.



"Αυτό είναι ένα κάλεσμα για την προστασία του μέλλοντος μας, την ελευθερία μας και τον τρόπο ζωής μας». Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, οι χρήστες στο Twitter έδειξαν την υποστήριξη τους χρησιμοποιώντας το hashtag #OpTrump.




 




Anonymous vs. Trump.

Anonymous just declared war on Donald J. Trump with a massive cyberattack. #MicCheckNow


Posted by Mic on Tuesday, 15 March 2016



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ