Kαινούργιο θέατρο για την Λεμεσό

Ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο θέατρο ολοκληρώνεται σύντομα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στα δυτικά της πόλης, στην περιοχή Ύψωνα.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του lemesos-blog, ο Δήμος Ύψωνα εδώ και καιρό βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης του project, το οποίο θα είναι χωρητικότητας 425 θέσεων, ενώ θα συνδέεται με το νεόδμητο Δημοτικό Μέγαρο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με μια εντυπωσιακή μεταλλική στέγη.

Το θέατρο θα καλύπτει διάφορες πολιτιστικές οργανώσεις, τόσο τοπικές όσο και διεθνούς κύρους, ενώ θα διαθέτει επίσης χώρο, ο οποίος θα διαμορφώνεται ανάλογα για να φιλοξενεί εκθέσεις και διαλέξεις. 

Οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ αυτή την περίοδο γίνεται η εγκατάσταση του φωτισμού, των προβολέων και των ακουστικών πάνελ. Όπως ενημερώνει το δημοσίευμα, βρίσκεται σε εκκρεμότητα μόνο η τοποθέτηση των καθισμάτων, τα οποία αναμένεται να τοποθετηθούν τον επόμενο μήνα. 

Το συνολικό κόστος του έργου υπολογίζεται να φτάσει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το ταμείο του δήμου. Τα επίσημα εγκαίνια του νέου δημοτικού θεάτρου, δεν αναμένονται πριν το μήνα Ιούνιο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ