Είσαι έτοιμος για το Legion Run;

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο διεθνής θεσμός του Legion Run, επιστρέφει στο νησί με ολοκαίνουργιες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν στο έπακρον τις αντοχές τόσο εσάς όσο και της ομάδας σας. Το αντέχετε;

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος ο θεσμός ξεκινάει από την Κύπρο στις 2 Απριλίου (Σάββατο) στα Λατομεία Λατούρος στο Δάλι,  με την Γαλλία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και το Χόνγκ Κόνγκ να ακολουθούν.  

«Είμαστε σίγουροι ότι θυμάσαι τη φοβερή εμπειρία που είχες με το Legion Run πέρσι. Σύρθηκες στη λάσπη, πήδηξες, αιωρήθηκες, λερώθηκες και διασκέδασες με τους φίλους σου. Έστω και αν μόνο η ανάμνηση αυτής της ανεπανάληπτης εμπειρίας σε κάνει να χαμογελάς, δώσε μας την ευκαιρία να σε διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαστε πίσω στην Κύπρο για την τουρνέ του 2016. Ετοιμάζουμε καταπληκτικά νέα πράγματα για σένα και την ομάδα σου -ξέρουμε ότι έχετε τις αντοχές γι’ αυτά. Γι’ αυτό να θυμάσαι την ημερομηνία: 2 Απριλίου 2016».

 



 

Για όσους πάλι δεν γνωρίζουν -το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με ευφάνταστα εμπόδια, λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα. Μια προσωπική πρόκληση με τον εαυτό σου η οποία χρειάζεται και αρκετή ομαδικότητα

Ένας μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής μαζί με ζωντανή μουσική, διασκεδαστικά παιχνίδια, φαγητό και γλέντι.  



Αν ακόμη δεν σε έχουμε πείσει, εδώ θα βρεις μια προσωπική εμπειρία που σίγουρα θα σου αλλάξει γνώμη.






Βίντεο από την περσινή διοργάνωση 





Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα «αλλαγμένοι». Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η περηφάνια και η βελτίωση της αυτοπεποίθησης του. Συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση της απόδειξης στον εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! 



Φόρεσε λοιπόν ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα αφού θα τρέξεις 5χλμ, θα κάνεις άλματα, αναρρίχηση και θα σέρνεσαι στη λάσπη και ετοιμάσου για μια μέρα, πολύ διαφορετική.

Το event ξεκινά 10:00 ενώ η τιμή των εισιτήριων κυμαίνεται από €44-49, για να είσαι πλήρως προετοιμασμένος, μπες στο site www.legionrun.com

 










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ