Καρναβάλι ξανά στη Λεμεσό

Το καρναβάλι δεν τελείωσε στη Λεμεσό, αφού το παλιό έθιμο του καρναβαλίστικου χορού «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ» αναβιώνει για ακόμη μια χρονιά.

 


Article featured image
Article featured image

Το δικό της χορό «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ» οργανώνει απόψε η φωτογραφική λέσχη «Όρασις», με αφορμή τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του 1ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Φωτογραφίας που οργάνωσε με θέμα «Κυπριακό Καρναβάλι 2016».

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, που θα τελεστούν στις 19:30 στον πολυχώρο «Ρόδι», θα απονεμηθούν τρία βραβεία και έξι έπαινοι για τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, μεταξύ ενός συνόλου 100 και πλέον φωτογραφιών.

Των εγκαινίων θα ακολουθήσει ο καρναβαλίστικος χορός «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ» στην παρουσία και μελών της βασιλικής οικογένειας του καρναβαλιού.

Το καρναβαλίστικο κέφι δεν τελειώνει ωστόσο εδώ, αφού οι Λεμεσιανοί προετοιμάζουν τις αποκριάτικες στολές τους και για ακόμη ένα χορό «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ».

Ο καρναβαλίστικος χορός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου, στις 21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, με διαγωνισμούς «πελλόμασκας», «έξυπνης μάσκας» και άλλες εκπλήξεις.

Και στις δυο εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ