Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015

Ήρθε η ώρα για τα 11α βραβεία Madame Figaro…. Γιατί, για 11 χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου!

 


Article featured image
Article featured image

Έντεκα Χρόνια Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς που παρουσιάζει η Shiseido!

Γιατί οι γυναίκες είναι η δύναμη της κοινωνίας, η αλήθεια της ιδέας, η ομορφιά της προσφοράς, η έμπνευση της δημιουργίας, ο λόγος της ύπαρξης, γιατί η γυναίκα είναι η αρχή της δικής μας ιστορίας.


Γεννήθηκες γυναίκα… για πάντα γυναίκα.


Η Madame Figaro για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2015 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία. 40υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro. στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, παρουσιάστηκαν οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2015. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2015.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 16,832 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 7.30 το βράδυ. Η βραδιά προμηνύεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.


Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς!


To Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου υποδέχεται τον Σάκη Ρουβά, τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας, για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αφεθούμε στο σπάνιο ταλέντο του και τη μοναδική του λάμψη.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος με το ταλέντο του ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.

Στη βραδιά θα τραγουδήσει η αγαπημένη και δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου και η Πένυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin’ Cats.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.


Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο State by ΟCCHIO.


Η πώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευθείτε στο www.soldoutticketbox.com ή στο 70007705.

Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδο σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο Residence by OCCHIO.

Τιμές εισιτηρίων:

€40 (κάτω διάζωμα) το άτομο

€25 (άνω διάζωμα) το άτομο

Η τελετή των βραβεύσεων θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του Σίγμα την Πέμπτη 14 Απριλίου αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE,  BOSCH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,  KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS

OΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: BMW

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:  GLORIA JEANS COFFEES, SKINOS MASTIHA, LANDAS COLOUR, FOLLI FOLLIE, FOOD2IMPRESS CATERING 

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Λίγο πριν την έναρξη του XFactor ο κορυφαίος σταρ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στο σπίτι του για το τεύχος Απριλίου της Madame Figaro Κύπρου. Για πρώτη φορά ο Σάκης Ρουβάς άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του σε ένα κυπριακό περιοδικό! Ο Σάκης φιλόξενος και χαμογελαστός, μαγειρεύει, μάς συστήνει το αγαπημένο του λαμπραντόρ Μάγια και μιλά για τις γυναίκες της ζωής του! Στην Madame Figaro Κύπρου που κυκλοφορεί αύριο 1η Απριλίου, θα βρεις την αποκλειστική του συνέντευξη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ