Ετοιμάσου να δοκιμάσεις το ψηφιακό προφυλακτικό

Είτε σ’ αρέσει, είτε όχι, το προφυλακτικό είναι απαραίτητο αξεσουάρ αν επιθυμείς να έχεις σεξουαλική ζωή, χωρίς προβλήματα και ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

 


Article featured image
Article featured image

Οι πλείστοι βέβαια (άντρες – γυναίκες) στην ιδέα του να χρησιμοποιήσουν τον πλαστικό μανδύα, νοιώθουν άβολα, ενώ πολλές φορές το προφυλακτικό είναι λόγος για να μην απολαύσουν την ερωτική πράξη, αν τελικά το χρησιμοποιήσουν. 

Επειδή όμως ακόμη και σήμερα, το προφυλακτικό αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο για να αποφύγεις πολλά παρατράγουδα, ερευνητές του πανεπιστημίου της Georgia, προσπάθησαν να το εξελίξουν κάνοντας το πιο user friendly, κυρίως όσον αφορά το κομμάτι της αίσθησης. 

Ο Franz Peer και ο Andrew Quitmeyer,  δημιούργησαν ένα πρωτότυπο ενός ψηφιακού προφυλακτικού που είναι καλωδιωμένο με ηλεκτρόδια στο πλάι, ενώ ενώνεται με ένα μικροτηλεχειριστήριο. 

Η συσκευή αυτή στην ουσία δημιουργεί ηλεκτρικές ωθήσεις κατά μήκος του μορίου, μιμούμενη την πραγματική αίσθηση που υπάρχει με την απευθείας επαφή και το παραδοσιακό προφυλακτικό μειώνει. Όλο αυτό, έχει την ευφάνταστη (;) ονομασία, Ηλεκτρικό Χέλι. 

Οι ερευνητές δοκίμασαν πρώτοι το sex gadget που δημιούργησαν και όπως φαίνεται και από το video, μάλλον το απόλαυσαν, χαρακτηρίζοντας την αίσθηση «ευχάριστη, καθησυχαστική και συναρπαστική».  Δημιούργησαν μάλιστα δύο DIY εκδοχές του χελιού, μία που αποτελείται από ένα ξετυλιγμένο προφυλακτικό ενωμένο με ηλεκτρόδια και μία που είναι στην πραγματικότητα, αγώγιμη κάλτσα. 

Το ενσωματωμένο χειριστήριο, που διαθέτει το προφυλακτικό, μπορεί να λάβει διάφορες πληροφορίες και να προγραμματιστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Έτσι οι δύο δημιουργοί, το στερέωσαν σε έναν ιμάντα στήθους και το προγραμμάτισαν να αισθάνεται την αναπνοή του συντρόφου σας, προσαρμόζοντας και τους ηλεκτρικούς παλμούς σε αυτό τον ρυθμό, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Σίγουρα φαίνεται τρελό, ενώ κάποιοι μπορεί και να το βρίσκουν ανούσιο, παρόλα αυτά και ενώ μπορεί η ιδέα να βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, οι δύο δημιουργοί του Ηλεκτρικού Χελιού, έχουν θέσει στόχο να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά προφυλακτικών. 

Φυσικά δεν είναι οι μόνοι που προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο, αφού το ίδρυμα Gates, έχει εδώ και καιρό χρηματοδοτήσει μια καμπάνια με σκοπό την επανεφεύρεση μιας νέας γενιάς προφυλακτικών, με τους 13 φιναλίστ να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης των project τους.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ