Public Speaking: Μάθε πώς να κερδίζεις το κοινό σου κάθε φορά

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει σειρά εργαστηρίων με σκοπό την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και την ενδυνάμωση των νέων με θέματα όπως «Public Speaking», «Self Confidence», «Personal Branding», «Digital Marketing», «Project Management» κ.α.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχή θα γίνει με τα εργαστήρια «Public Speaking - Μάθε πώς να κερδίζεις το κοινό σου κάθε φορά».

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν:

• Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00μ.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Αγρού

• Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στα Κεντρικά Γραφεία ΟΝΕΚ

• Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 10:00π.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας

• Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και ώρα 16:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Παραλιμνίου

 

Εισηγήτρια των εργαστηρίων θα είναι η κ. Άντρη Πέντα, Ειδική Σύμβουλος σε θέματα Marketing, Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Branding.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι να δώσουν στους συμμετέχοντες πολύτιμες συμβουλές για το πώς να κάνουν επιτυχημένες ομιλίες και παρουσιάσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να δοκιμαστούν για το πώς να κάνουν το ακροατήριο τους πιο ενεργητικό. Επιπλέον, μέσα από ασκήσεις οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν χρήσιμες τεχνικές για χαλάρωση και μείωση του άγχους, θα μάθουν τρόπους να ελέγχουν την φωνή τους, αλλά και πώς να χρησιμοποιούν σωστά την οπτική επαφή και τη γλώσσα του σώματός τους για να αποκτήσουν και να διατηρήσουν την προσοχή του κοινού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αποτείνεστε στο 77 77 27 57 και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου www.onek.org.cy.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ