Μια βαλίτσα γεμάτη γεύσεις στο Σίγμα

Μια αλλιώτικη εκπομπή μαγειρικής, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Tαμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, προβάλλεται από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκπομπή στοχεύει να αναπτύξει το αίσθημα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της μείωσης των λανθασμένων αντιλήψεων των Κυπρίων για τις ξένες κουλτούρες, μέσα από τη γαστρονομία. 

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ταξιδιάρικη εκπομπή, η οποία απευθύνεται στον καθένα από εμάς που αγαπά τη μαγειρική, τα ταξίδια και τις νέες γεύσεις! Στο νέo αυτό τηλεοπτικό ταξίδι ξεναγοί μας είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι των χωρών που ζουν στο νησί μας. 

Συνοδοιπόροι είναι μια ομάδα ειδικών, αποτελούμενη από διατροφολόγους, βοτανολόγους, οινολόγους και βιομηχανικούς κοινωνιολόγους! Προορισμός μας η κουζίνα, αλλά και η κουλτούρα των χωρών που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης! 

Στα «μυστικά» της κάθε χώρας μάς μυεί ο σεφ Ανδρέας Καβάζης! Οι γνώσεις, η εμπειρία και η ζωντάνια του, είναι τα καλύτερα εισιτήρια για ένα ταξίδι με πικάντικη επίγευση! 

Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η εντυπωσιακή Χριστίνα Δημητρίου! Η σπιρτάδα, το χαμόγελο και η ομορφιά της παρέα με Μια Βαλίτσα Γεύσεις, μας μεταφέρουν σε τοπία που μόνο όσοι διψούν για μαγευτικά και άγνωστα μέρη ξέρουν να βρίσκουν.

Μαζί σας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 15:30 στο ΣΙΓΜΑ!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ