Το πρώτο Coaching Workshop Cyprus είναι γεγονός

Tι είναι το coaching, αυτό το νέο trend για το οποίο συζητούν όλοι;

 


Article featured image
Article featured image

Είναι ένας μοναδικός τρόπος επίτευξης των στόχων μας.

Είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία αναπτύσσουμε την δεξιότητα που όλοι έχουμε μα λίγοι γνωρίζουμε πώς να την χρησιμοποιούμε: την δεξιότητα του να είμαστε ευτυχισμένοι.

Το πρώτο coaching workshop Cyprus, από την βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση life coach Τζιλ Δούκα, MBA, PCC την guru της ευτυχίας όπως την ονομάζουν τα media, είναι τώρα γεγονός.

Θα λάβει χώρα το Σάββατο, 23 Απριλίου, από τις 10.00, μέχρι τις 13.30 στο  Hilton Cyprus.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο coaching και θα μάθουν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας coach. Θα μάθουν επίσης, τρόπους για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους καθώς και την ζωή τους.

Το coaching workshop Cyprus απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες και νέους που θέλουν να κάνουν την διαφορά ως ηγέτες, που θέλουν να αναπτύξουν τα θετικά τους σημεία και να μάθουν τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεται να έχει ένας coach. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H εγγραφή στην guest list γίνεται ΕΔΩ

H παρουσίαση θα γίνει στα Ελληνικά, όμως οι συμμετέχοντες είναι σημαντικό να έχουν πολύ καλή γνώση Αγγλικών, μια και η ορολογία είναι στην Αγγλική γλώσσα. 

Στο coaching workshop Cyprus θα κληρωθεί μια θέση για το Coaching Training της Global Academy of Coaching αξίας 2.490 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ, περισσότερα για το coaching workshop Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ