Έρχεται το τρίτο Cyprus Comic Con

Το Cyprus Comic Con επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

 


Στόχος του είναι να μεταφέρει στην Κύπρο το πάθος αλλά και τον ενθουσιασμό των Comic Conς που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (3-4/09) από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 και από τις 10.00 μέχρι τις 20.00 αντίστοιχα, οι απανταχού ‘geeks’ της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και να απολαύσουν ένα από τα μεγαλύτερα events του νησιού.Το πρόγραμμα

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν και φέτος αρκετές εκπλήξεις στο κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αρκετούς καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Επίσης θα μπορεί να συναντήσει και διάφορους ειδικούς προσκεκλημένους από το χώρο της ένατης τέχνης, cosplayers, να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, παζαράκι, gaming τουρνουά αλλά και να ψωνίσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει τη χρονική στιγμή η pop κουλτούρα. Σημείο αναφοράς ασφαλώς και το after-party, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.Εισιτήρια

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα για προκράτηση από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ. Οι τιμές εισόδου ορίστηκαν στα €3 το άτομο ανά μέρα, ενώ θα υπάρχει ειδικό πακέτο και για τις δύο μέρες, στην ειδική τιμή των €5. Όσοι θέλουν, θα μπορούν να προμηθευτούν τα ‘VIP’ εισιτήρια, τα οποία είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα τους επιτρέπουν είσοδο μια ώρα νωρίτερα για να δουν με την… ησυχία τους τους εκθέτες.

Επίσης, θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις προς και από την Έκθεση για διευκόλυνση των επισκεπτών. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

Αιτήσεις για συμμετοχή


Εάν είστε καλλιτέχνης, οργανωτής ή επιχείρηση θα μπορείτε σύντομα μέσω της ιστοσελίδα τους Cyprus Comic Con να στείλετε αίτηση για συμμετοχή. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό βεβαιωθείτε πως θα είστε… συντονισμένοι στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του οργανισμού.

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen