Έστειλες μήνυμα και το μετάνιωσες;

Μια νέα εφαρμογή με την ονομασία «Privates», σας επιτρέπει να διαγράψετε ένα μήνυμα ακόμη κι αν το έχετε ήδη στείλει.

 

 


Η «Privates» σας προστατεύει επίσης από το να κάνουν οι διαδικτυακοί σας φίλοι, screenshot σε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία που τους έχετε στείλει.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει μία κρυπτογράφηση μεταξύ των χρηστών της όπως επίσης και μία «unsend» λειτουργία η οποία και θα διαγράψει τα μηνύματα τόσο από το τηλέφωνο σας όσο και από το τηλέφωνο του παραλήπτη.

Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τρεις διαφορετικούς τύπους ασφαλείας κατά την αποστολή μιας εικόνας ή ενός βίντεο:

Touch security: Ο χρήστης απλά μπορεί να ακουμπά την οθόνη με τα δύο του δάχτυλα για να εμφανιστεί η εικόνα

Motion Security: Ο χρήστης πρέπει να εξισορροπήσει το τηλέφωνο με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποκαλύψει την εικόνα ή το βίντεο

Camera Security: Ο χρήστης θα πρέπει να δείξει το πρόσωπό του πριν του επιτραπεί να δει την εικόνα



Οι εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Snapchat ναι μεν προστατεύουν την ιδιωτικότητα των συνομιλιών, ωστόσο δεν σας επιτρέπουν να κάνετε «unsend» σε ένα μήνυμα τη στιγμή που έχει σταλεί.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ